#90 Wilfried Singo

Dursuna bahane oldu iyice. Devre arası istediği transferleri çok bekler okan buruk

Bu adamın CLde iş yapacağı nerden belli? Soktun Barca maçında 20. dakikada adele attı çıktı belki
Uzak bi' senaryo mu? Her oyuncu yaşar ama bu adam kronik oldu artık gerçeklerle barışmak lazım

En kötü Sallai'yi en iyi Singo'ya tercih etme durumundayız anlık

Tam iyileşmedi diye oynatmıyorlar bu kez antrenmanda sakatlanıyor.

Bu kadar sakatlık yaşayan adam fiziksel kalitesini de kaybeder zaten, teklif varsa kesinlikle satılmalıydı, teklif olduğunu da sanmıyorum.

Yazı sakat geçirdi yetmedi döndü ilk 11 oynamadan yine sakatlandı, geçen sene zaten 4 kere sakatlandı, neredeyse 5 ay oynamadı.

Oynadığından çok kaçırdığı var, nereye kadar ya.
hatip denilen herifin zararı bize 100m euro olmuştur heralde.

Benim anlamadigim, bu adamin Monaco'da ilk sezonunda 8 mac kacirmis, hepsi Afrika Kupasi ve kart cezasi yüzündenmis. 1 mac bile sakat degilmis. 2. sezon mac kacirma sayisi 6, bu sefer uyluk sakatligi yüzünden. 2 sezonda sakatlik yüzünden tek 6 mac kaciran adam nasil birden böyle kronik olmaya basladi? Herif bizde 1 sezonda tüm kariyerinde kacirmadigi kadar mac kacirdi. Hadi 32-33 falan yasinda olsa neysede ama herif 24-25 yasinda bu duruma geldi.

hatip denilen herifin zararı bize 100m euro olmuştur heralde.
Doue’yi almamaktan bağımsız bence bu iş.

Şu maliyete girdiğin savunma oyuncusu Osimhen gibi olmalıydı bizim için, garanti 50 maç oynayan birisi olmalıydı.

Bu adamın bizden önce de maç sayıları azdı.

26 yaşına gelmiş 40 maç oynadığı sezon ya, alemin akıllısı biziz ya aldık hem stoper hem sağ bek oynar diye, gördük.

1788600671850.webp

Romana kaldığı yerden devam ediyor abi

Doue’yi almamaktan bağımsız bence bu iş.

Şu maliyete girdiğin savunma oyuncusu Osimhen gibi olmalıydı bizim için, garanti 50 maç oynayan birisi olmalıydı.

Bu adamın bizden önce de maç sayıları azdı.

26 yaşına gelmiş 40 maç oynadığı sezon ya, alemin akıllısı biziz ya aldık hem stoper hem sağ bek oynar diye, gördük.
boey sonrası direk doğru isme gittiler doueye, hatip yüzünden sarmal şekilde sağ beke baya para döküldü. doue alınsaydı bu herifle hiç yüz göz olmazdık.

Herif maça çıkmadan sakatlanıyor 2 senedir toparlanacak diye bekliyoruz. Dediğin gibi kafamızda soru işareti olmaması lazım, bu sene oynar diyordum 1 devre daha gitti.

Muhtemelen antreman yuklemeleri ve temposu dengesiz. Istikrarli ve disiplinli antreman yapilmiyor olabilir, sonra bir anda 3-5 hafta gaza basayim dediginde sakatlik oluyor. Adamin fizigi robocop gibi, ama içi çürük sanki. Yapacak birsey yok, kumardı tutmadı fakat buna rağmen Liverpool vb. maçlarında yıldızlaşan oyunculardandı..

Ve daha olacağınıda söyleyim bu adam maç içinde oynarken adalesini veya başka bi yerini tutup değişiklik istediği an muhtemelen ıslıklanacak artık

Herkesin canına tak etti. Yönetim ve teknik heyet uyuduğumuzu sanıyorum sanırım ama tepki 1 kez olur

ya clde oynar bari belki işte bu sene boey gibi bu sakatlık işi de düzelir oynar diyordum da şimdi hani bunun sakatlığına sinirlenmeyi geçtim bir de sallai ile oynayacağız clyi yani eyvah ki ne eyvah ben daha ne diyeyim.Zorla oynatın şunu bir şekilde artık dönünce mi olur ne zaman olur bilmem

Yok ya avelin biri 33 verdiler 50 istiyoruz dedi dalga geçti haftalarca insanlarla

Bi de burda inananlar vardı tarihin en kolpa adamına şaka gibi
Ben DKdan dolayı teklif gelmiş olabilir belki dedim ama max 20 bonuslarla 25 gelirdi 30lar hayal

Sakatlanmasa kesin teklif gelirdi ama kronik artık 😭

Geri
Üst Alt