#90 Wilfried Singo

Uln Monaco yine dolandırdı

Angry John Lithgow GIF by Laff

Jacobsla ayni muamele görmesine karşıyım şimdilik cunku geçmişte kronik durumu yok lakin bizde bu şekilde 3 macta bir aadeleyi eline almaya devam ederse jacobs gibi saglam tepki yiyeceği kesin

Bacağı mı koptu bunun ne oldu?

Bu tip nispeten genç adamlarda transfer başarısı aldığındanp pahalıya satabilir misin ile ölçülür

O maaşla şu an ne buna 30 küsür veren çıkar

Ne de Sara’ya 25

Erken dönmüş geç dönmüş benim derdim değil, Kocaeli maçında devrede çıkardık sonra da 15 gün milli takım arası oldu dönüşte sakatlandı.

Adamın maça çıktığı günle sakatlanması arasında 20 gün falan var, erken döndürdük üzerinden aklayamazlar mevzuyu.

Aralık oldu 500 dk mı oynadı kaç dk oynadı

Bu tip nispeten genç adamlarda transfer başarısı aldığındanp pahalıya satabilir misin ile ölçülür

O maaşla ne buna 30 küsür veren çıkar

Ne de Sara’ya 25
Stoper için aldık, beke geçince sakatlandı gibi şeyler söylüyor sonra hoca. Ağlanacak halimize gülüyoruz bazen.

Okan hoca öyle potlar kırıyor ki ya bu seviyenin hocası değil mi dedirtiyor bana.

Stoper için aldık, beke geçince sakatlandı gibi şeyler söylüyor sonra hoca. Ağlanacak halimize gülüyoruz bazen.

Okan hoca öyle potlar kırıyor ki ya bu seviyenin hocası değil mi dedirtiyor bana.
Bizim stoper değil bek ihtiyacımız vardı.

İkisini oynayan diye tutturdu hayvan gibi para verdik sonuç bu

Bizim stoper değil bek ihtiyacımız vardı.

İkisini oynayan diye tutturdu hayvan gibi para verdik sonuç bu
Vahim bir olay, Okan hoca bu sene kredisini çok ciddi tüketti. Şampiyon yapmak zorunda.

Ne zaman Galatasaray 75'e forvet, 30'a stoper-bek alabilmiş.

Kendisi bu noktadan sonra hiç bir bahane üretmeden şampiyon yapmak zorunda.

Ancak bahaneleri de buluyor tabii enteresan açıklamalarıyla daha da sinir ediyor bizi.

ne zaman donuyor anomali? anomali sey mi ya 55macin 55inde oynamak falan. yoksa 10macin 7sini kacirmak mi? ama cabuk donersen sevinirim.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buna ve jakobsa güvenilmez hadi eren dönünce bek çözülür sallai de dönüyor bizim asıl stopere ihtiyacımız var singo sakat Arda unyayi saymazsak elde stoper yok
Forvet stoper 10 numara kanat hatta yedek orta saha lazım en az 4 adam almaliyiz

O maaşla şu an ne buna 30 küsür veren çıkar

Ne de Sara’ya 25

Erken dönmüş geç dönmüş benim derdim değil, Kocaeli maçında devrede çıkardık sonra da 15 gün milli takım arası oldu dönüşte sakatlandı.

Adamın maça çıktığı günle sakatlanması arasında 20 gün falan var, erken döndürdük üzerinden aklayamazlar mevzuyu.

Aralık oldu 500 dk mı oynadı kaç dk oynadı
Saraya ne 25i reis 5 veren çıkmaz bak lafın gelişi değil harbi 5 diyorum.

Bir oyuncu hem sağ bek hem stoper oynuyorsa ikisinden birini ya da ikisini de yarım yamalak oynuyordur. Bu adam sanki daha çok stoper gibi.
İki oyuncu transfer etmemek için sağ bek oynayan stoper diye bir şey icat ettiler. O paraya hem sağ bek hem stoper alınabilirdi belki.

Buna hala karar verememiş olman dehşet verici! Osimhenin olmadığı maçlara bak.

buna guvenip yola cikmak zor gibi. sallaiye bisey olmasin diye dua edelim

Bunu afrikayada göndermeyin sakat deyin giderse sezonu kapar zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt