Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.241
- 7.227
- 913
Oynadığında süper başka bir seviye elimizde tutamayız demiyormuyduk arkadaşlar.Ne ara çöp yaptınız adamı..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monako Sipor'u yedirip içirip uğurlamasıyla biliriz.Uln Monaco yine dolandırdı
![]()
Stoper için aldık, beke geçince sakatlandı gibi şeyler söylüyor sonra hoca. Ağlanacak halimize gülüyoruz bazen.Bu tip nispeten genç adamlarda transfer başarısı aldığındanp pahalıya satabilir misin ile ölçülür
O maaşla ne buna 30 küsür veren çıkar
Ne de Sara’ya 25
Bizim stoper değil bek ihtiyacımız vardı.Stoper için aldık, beke geçince sakatlandı gibi şeyler söylüyor sonra hoca. Ağlanacak halimize gülüyoruz bazen.
Okan hoca öyle potlar kırıyor ki ya bu seviyenin hocası değil mi dedirtiyor bana.
Ben bukadar pas özürlü oynatmam takımı emin ol mithat@Güney Kartal ustam küme düşme garantili TD'miz olabilir.
Vahim bir olay, Okan hoca bu sene kredisini çok ciddi tüketti. Şampiyon yapmak zorunda.Bizim stoper değil bek ihtiyacımız vardı.
İkisini oynayan diye tutturdu hayvan gibi para verdik sonuç bu
Saraya ne 25i reis 5 veren çıkmaz bak lafın gelişi değil harbi 5 diyorum.Bu tip nispeten genç adamlarda transfer başarısı aldığındanp pahalıya satabilir misin ile ölçülür
O maaşla şu an ne buna 30 küsür veren çıkar
Ne de Sara’ya 25
Erken dönmüş geç dönmüş benim derdim değil, Kocaeli maçında devrede çıkardık sonra da 15 gün milli takım arası oldu dönüşte sakatlandı.
Adamın maça çıktığı günle sakatlanması arasında 20 gün falan var, erken döndürdük üzerinden aklayamazlar mevzuyu.
Aralık oldu 500 dk mı oynadı kaç dk oynadı
Buna hala karar verememiş olman dehşet verici! Osimhenin olmadığı maçlara bak.Stoper için aldık, beke geçince sakatlandı gibi şeyler söylüyor sonra hoca. Ağlanacak halimize gülüyoruz bazen.
Okan hoca öyle potlar kırıyor ki ya bu seviyenin hocası değil mi dedirtiyor bana.
Öyle haybeye sallıyorsun ki usta.Ben bukadar pas özürlü oynatmam takımı emin ol mithat