#90 Wilfried Singo

Kaleye geçsin belki sakatlanmaz.

Kaleye geçsin belki sakatlanmaz.
IMG_7246.webp

Sakatlık sonrası sezon sonuna kadar hayvani bir darbeye bağlı sakatlık yaşamazsa takımda el üstünde tutulacak oyunculardan biri olur yine. Oynadığı her dakika bek olarak çok katkı sağlıyor bu adam. Fiziksel olarak her rakibe karşı üstünlük kuruyor, aşırı hızlı vs. Adama Jelert muamelesi de çekmeyin bi zahmet. Oynadığı (evet az oynadı maalesef) her dakika Osimhen'in bir nevi sağ bek versiyonu olduğunu gördük hepimiz bence.

Ama üçüncü kez durduk yere bi sakatlık yaşanırsa hem ayran dökülür hem tatsız şeyler yaşanır

Vahim bir olay, Okan hoca bu sene kredisini çok ciddi tüketti. Şampiyon yapmak zorunda.

Ne zaman Galatasaray 75'e forvet, 30'a stoper-bek alabilmiş.

Kendisi bu noktadan sonra hiç bir bahane üretmeden şampiyon yapmak zorunda.

Ancak bahaneleri de buluyor tabii enteresan açıklamalarıyla daha da sinir ediyor bizi.
Kulübün organizasyonsuzluğu. Dursun başkan otel müdürünün her istediğini yapıyor mu? Td ister senin bu istekleri değerlendirecek, alteranatif fikir üretecek kadron var mı !?

Sakatlanma sebebi tam iyileşmeden erken şekilde sahaya dönmesiydi. Oyuncuya kronik muamelesi o yüzden yanlış bence.

onların Hepsi geri pas yan pas lan. Ben ilerdeki paslasmaya bakiyorum
Bu da rakip sahadaki paslaşma usta.

Bu da RCS usta.

Sürekli yan pas, geri pas yaparak en çok ceza sahasında buluşma yapmış takım vay be. Evliyalar bizimle demek ki. İstatistikler ortada, buna rağmen ''ben takımı bundan kötü pas yaptırmam'' diyorsan haybeye sallıyorsundur usta.

Bu da rakip sahadaki paslaşma usta.

Bu da RCS usta.

Sürekli yan pas, geri pas yaparak en çok ceza sahasında buluşma yapmış takım vay be. Evliyalar bizimle demek ki. İstatistikler ortada, buna rağmen ''ben takımı bundan kötü pas yaptırmam'' diyorsan haybeye sallıyorsundur usta.

Rakip saha dediğin orta sahanın onumu. Bırakalım bu kolpa istatistikleri. Uzun topla giriyon ceza sahasına. Geçen Samsun maçın da iyi oynandı dendi 8 kere girmiş ceza sahası içine samsun 4..

ulan monacospor
falzao yakobs singo yeter ulan
avrupa kulüplerini tebrik etmek lazım topçunun limonunu sıkıp posası kaldığı anda
Türk kulüplerine feci kilitliyorlar hem de dünya paraya . alan kulüp taraftarı da havalara uçuyor üstelik :)
en çok da kazığı biz yiyoruz .
mesela bu sene benfica hem şikecilere hem tinerspora iki sağlam kazık salladı iki takım taraftarı da oley oley diye seviniyorlardı :D

avrupa kulüplerini tebrik etmek lazım topçunun limonunu sıkıp posası kaldığı anda
Türk kulüplerine feci kilitliyorlar hem de dünya paraya . alan kulüp taraftarı da havalara uçuyor üstelik :)
en çok da kazığı biz yiyoruz .
mesela bu sene benfica hem şikecilere hem tinerspora iki sağlam kazık salladı iki takım taraftarı da oley oley diye seviniyorlardı :D
bravo Callender Iron bey

Geri
Üst Alt