- 20 Mayıs 2019
- 10.666
- 10.222
- 1.473
ulan monacospor
falzao yakobs singo yeter ulan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleye geçsin belki sakatlanmaz.
Kulübün organizasyonsuzluğu. Dursun başkan otel müdürünün her istediğini yapıyor mu? Td ister senin bu istekleri değerlendirecek, alteranatif fikir üretecek kadron var mı !?Vahim bir olay, Okan hoca bu sene kredisini çok ciddi tüketti. Şampiyon yapmak zorunda.
Ne zaman Galatasaray 75'e forvet, 30'a stoper-bek alabilmiş.
Kendisi bu noktadan sonra hiç bir bahane üretmeden şampiyon yapmak zorunda.
Ancak bahaneleri de buluyor tabii enteresan açıklamalarıyla daha da sinir ediyor bizi.
%100O zaman Davinson 1 maç daha sağ bek oynarsa sakatlanacak mı?![]()
Öyle haybeye sallıyorsun ki usta.
Bu da rakip sahadaki paslaşma usta.onların Hepsi geri pas yan pas lan. Ben ilerdeki paslasmaya bakiyorum
Bu da rakip sahadaki paslaşma usta.
Bu da RCS usta.
Sürekli yan pas, geri pas yaparak en çok ceza sahasında buluşma yapmış takım vay be. Evliyalar bizimle demek ki. İstatistikler ortada, buna rağmen ''ben takımı bundan kötü pas yaptırmam'' diyorsan haybeye sallıyorsundur usta.
İstatistiği kabul etmeyeceksen neyi kabul edeceksin usta?Rakip saha dediğin orta sahanın onumu. Bırakalım bu kolpa istatistikleri. Uzun topla giriyon ceza sahasına. Geçen Samsun maçın da iyi oynandı dendi 8 kere girmiş ceza sahası içine samsun 4..
İstatistik mini etek gibidir bazı şeyleri gisteryr herşeyi göstermezİstatistiği kabul etmeyeceksen neyi kabul edeceksin usta?
Geleyim usta.İstatistik mini etek gibidir bazı şeyleri gisteryr herşeyi göstermez
Sen onu boşver kadın futbol maçına gel elle top cikardijar kaleden devam dendi.
avrupa kulüplerini tebrik etmek lazım topçunun limonunu sıkıp posası kaldığı andaulan monacospor
Ben de garibanim. Dursun agama soyler misin bi5 milyon ateslesin bana.duygusal ve gariban 1i
bravo Callender Iron beyavrupa kulüplerini tebrik etmek lazım topçunun limonunu sıkıp posası kaldığı anda
Türk kulüplerine feci kilitliyorlar hem de dünya paraya . alan kulüp taraftarı da havalara uçuyor üstelik
en çok da kazığı biz yiyoruz .
mesela bu sene benfica hem şikecilere hem tinerspora iki sağlam kazık salladı iki takım taraftarı da oley oley diye seviniyorlardı![]()
boyun kaç bi de kaç basıyosunBen de garibanim. Dursun agama soyler misin bi5 milyon ateslesin bana.