#90 Wilfried Singo

Muazzam bir herif cok coskulu...Bazen yerini kaybediyor zaten kendisinin bir roportajini okudum tam olarak ayni zaafini kendi de belirtmisti..
Bekten sonra stopere gecince unutuyor son adam oldugunu hep basmak istiyor one

CL de 6 numara denerdim ben, bana kalırsa kesinlikle stoper değil forvete çok uzakta oynuyor. Liverpool maçında kesinlikle stoperde olmaması lazım.

Abi bu herifi stoper yapmak bizim gibi takımlar için fazla lüks gibi geliyor, belki yanılıyorumdur ama bu herifi koy 6 numaraya atletizmi ile ezemeyeceği TSL oyuncusu yok, Sallai gibi ilk maçlarda belki bi tık sendeler ama alışır zamanla

Bu adam kesinlikle sağ kanat bek ve 6 numara

Stoper falan değil, Messi iyi şut çekiyor diye hayatı boyunca 9 numara oynatmak gibi bir hata olurdu

İzlerken aşırı keyif veriyor bu adam insan azmanı gibi ama ayağıda çok iyi teknik sevdim bu adamı

iyi topçu ama topla yaptığı hareketler sağ bekten ziyade stoper olduğu izlenimini verdi bana
dalga geçmek için hoca yine sağ beke transfer ister demiştim ama bu gidişle öyle olur

İyi topçu da hava toplarına çok vurduruyor.

Değisikliklerden sonraki performansini degerlendirmek yanlis olur zira Okan takimin icine etti.

Sonlarda yoruldu ve takım çorba olunca dağıldı az

yorgun adam beke gecınce ne beklıyordunuz

fiziksel anomali oldugu bir gerçek ama top ayagında olunca bazen pttye saçma sapan yerlerden transfer edilen oyuncuları andırıyor

Geri
Üst Alt