Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.560
- 11.533
- 1.473
Aldığımız fiyata verebilecek ah bir keriz bulsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerden biliyoruz bunu?Adami sag bek oynatma , üclü stopere mi gecen yoksa bir neye 6 numara olarak mi kullanin bilmem ama bir ileri bir geri binderen bek olarak kullandikca durmadan sakatlik yasiyacaktir.
italya da heralde genelde üclü stoper de oynuyordu Monaco da daha cok stoper olarak oynamis, belliki bu adam full sag bek oynatirsan sakatliga müsait bir yapisi var, okan burukun bekleri cift cigerli olmali yoksa ya erken yorgunluk yasiyor yada sakatlik geciriyor. Tabi bunun icin bir kanit yok ama ortada bir yanlis var orasi kesinNerden biliyoruz bunu?
İtalya'da kenar beki olarak oynuyordu, Monaco'ya gidince stopere geçmeye başladı.italya da heralde genelde üclü stoper de oynuyordu Monaco da daha cok stoper olarak oynamis, belliki bu adam full sag bek oynatirsan sakatliga müsait bir yapisi var, okan burukun bekleri cift cigerli olmali yoksa ya erken yorgunluk yasiyor yada sakatlik geciriyor. Tabi bunun icin bir kanit yok ama ortada bir yanlis var orasi kesin
@Güney Kartal ustam küme düşme garantili TD'miz olabilir.gsc olarak 30 milyona takım kursak ligde ilk 3'e oynatırız
tabi t.direktör kim olur bilemiyorum onu siz seçin
Trabzon kurdu istegsc olarak 30 milyona takım kursak ligde ilk 3'e oynatırız
Mason yönetici olursa 5. Maç alt yapıyla çıkarız sahaya. Her hafta 2 kişiyi kovar topçu değil diyegsc olarak 30 milyona takım kursak ligde ilk 3'e oynatırız
uğurcan'la ikisine 60 milyon üstü para verdik. neredeyse osimhen parası şu zenginliğe bak.