#90 Wilfried Singo

kazık değil panik yaptık adam iyileşmeden erken oynattık. oyuncu rotasyon ve dakikaların ayarlanması işini artık hoca ve doktor değil ayrı bir uzmanların görüşlerine göre değerlendirmek lazım

Boşverin şampiyonlar ligini, ikinci devre ligte kayıpsız forma giyerse sezon sonu kesin bir yere ÇAKARIZZ

Bu adama neden bu kadar yükleniliyor? Sakatlığı tam iyileşmeden 2 kere oynatan biziz. Üçüncü de biraz ağırdan almasını normal karşılıyorum

Guzel, dinlensin ve burada antrenmanlarina devam etsin. Super kupa maclarina kadar hazir olur o zaman.

Kibar Feyzo'da Feyzo senedi ödeyip Maho tarafından köyden sürülürken, 'sende duracağına evde anama yardım eder' diyip Müjde Ar'ı babasının evinden alıyordu ya. :d

Aynı öyle yapmışız. Afrika kupasına gideceğine Kemerburgaz'da antrenman yapsın. :D

CL için 30 milyonluk topçu transfer ettik. Ama adam arazi. Koyim böyle şansa!

Singo 'yu çok seviyorum, iyi bir futbolcu ama doğru transfer miydi emin değilim. Bunu sakatlık sorunuyla filan alakalı da söylemiyorum. Bizim transfer döneminde 1 sağ bek ve 1 sol stopere ihtiyacımız vardı. Okan Hoca "stoper de oynayabilen sağ bek" büyüsüne kapıldı. Hatta ilk Frankfurt maçında buna güvenip Singo & Davinson ikilisiyle maça çıktı sağ ayaklı bir oyuncuyu sol stoper de oynatabiliyoruz diye işin içinden çıktı ama bunun bir hayal olduğunu anladı.

Yani aslında Singo 'ya 28 Ağustos 'da 30 mil.€ bonservis öderken kapıldığımız "stoper de oynayabilen sağ bek" hayali 18 Eylül itibariyle Frankfurt karşısındaki ilk Şampiyonlar Ligi maçımızda suya düştü ki o günden beri çıktığımız 20 resmi maçın tamamında Abdülkerim 'i 90 dakika sahada tuttuk. Abdülkerim Allah'tan sahada kaldığı her dakika iyi bir performans ortaya koydu da bunun dezavantajını yaşamadık. Haydi diyelim Abdülkerim bir sakatlık yaşadı cezalı duruma düştü o zaman ne yapmayı düşünüyoruz acaba

Singo 'yu ne kadar sevsem de Sallai 'yi ne kadar eleştirsem de Sallai tipindeki oyuncuların bizim takım için çok daha uygun bek oyuncuları olduğuna inanıyorum. Singo 'nun bu takımdaki yeri ya sağ stoperde Davinson 'un yedeği olmalı ya da üçlü defans düzeninde oynarsak sağ stoper olabilir

Kadroyu nitelik ve nicelik bakımından dar tutmanın en büyük zararı tam da Singo' nun durumu işte. Önemli maç, ihtiyaç var diye oyuncular tam iyileşip kondisyon açığını gideremeden, risk alınarak oynatılıyor ve olanlar oluyor. Birkaç maçtır da İlkay, Lemina, Jakobs, Yunus sahaya sürülüyor mesela; 1-2 si ciddi sakatlık yaşasa avuçladığımızın resmidir...

Kadroyu nitelik ve nicelik bakımından dar tutmanın en büyük zararı tam da Singo' nun durumu işte. Önemli maç, ihtiyaç var diye oyuncular tam iyileşip kondisyon açığını gideremeden, risk alınarak oynatılıyor ve olanlar oluyor. Birkaç maçtır da İlkay, Lemina, Jakobs, Yunus sahaya sürülüyor mesela; 1-2 si ciddi sakatlık yaşasa avuçladığımızın resmidir...
İlkay I Jacobs u yunusu bilememde.Leminasiz takım hiçbir şeye benzemiyor.Onsuz gerçekten kanadı kırık kuşlar gibiyiz maalesef:(

Geri
Üst Alt