Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.764
- 18.855
- 1.188
6 no oynar mi amirimStoper falan oynamamalı, net pozisyon yedik o verkaçta.
Bu adamın yeri bek ya da kenar stoper o da koşarken sakatlanmazsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 no oynar mi amirimStoper falan oynamamalı, net pozisyon yedik o verkaçta.
Bu adamın yeri bek ya da kenar stoper o da koşarken sakatlanmazsa.
Top kullanımı beklemezsek belki.6 no oynar mi amirim
Keramettin admin muhtemelen karşı çıkacak dediğime ama Singo'yu 6 numarada 1-2 şartla oynatabiliriz. Kendisinden Lemina'dan beklediğimiz oyun kurulumunu ve topa basmasını beklemeyeceğiz. Sergen Yalçın'ın 6 numara beklentisi olacak kendisinden, yani rakibi karşılayacak, stoperlerin arasına girecek, top ayağına geldi mi direkt hemen net kısa pas verecek Sanchez'e vs. Topla driblinge kalkma da denmez ama adama yani herifin yapmayı çok sevdiği bir şey.6 no oynar mi amirim
Boey yedek olmayacak benceherkes boey oynayacak falan diyor da, sağ bekin sahibi kendisidir. fiziksel olarak mutant seviyesinde bir oyuncu
singo sağlamsa sağ bekte singo oynayacak bana göre. boey bayernde sol bekte de denenmişti. jakobs yokluğunda boey orada da değerlendirilebilirBoey yedek olmayacak bence
Boey i beke alıp sallai yi 4 3 3 te orta saha rotasyonuna dahil edecek diye düşünüyorum hoca
Yedek olsun diye boey alamamışlardır ordan çıkarıyorum bu yorumu. Yedek için fazla lüks abi. Sol beki de direk vermez kendisine.singo sağlamsa sağ bekte singo oynayacak bana göre. boey bayernde sol bekte de denenmişti. jakobs yokluğunda boey orada da değerlendirilebilir