#90 Wilfried Singo

Mecbur kalmadıkça stoperde oynamamalı. Saatli bomba gibi orada.

Fiziksel üstünlüğü muazzam ama.

Juve macinda 6 no oynasin

Rakiple carpissin, top kazansin, atak kessin ve topu yanindaki adama versin yeterli

6 no oynar mi amirim
Keramettin admin muhtemelen karşı çıkacak dediğime ama Singo'yu 6 numarada 1-2 şartla oynatabiliriz. Kendisinden Lemina'dan beklediğimiz oyun kurulumunu ve topa basmasını beklemeyeceğiz. Sergen Yalçın'ın 6 numara beklentisi olacak kendisinden, yani rakibi karşılayacak, stoperlerin arasına girecek, top ayağına geldi mi direkt hemen net kısa pas verecek Sanchez'e vs. Topla driblinge kalkma da denmez ama adama yani herifin yapmayı çok sevdiği bir şey.

Bilemiyorum. Belki nispeten evimizdeki kolay maçlarda Lemina'yı boş yere yormak yerine Singo'yu 6'da koyabiliriz.

Biraz sol ayagi da iyi olsaydi keske.

Stoperde oynarken pozisyon kaybedebilir... ancak hızı ve fiziksel özellikleri bana güven veriyor... özellikle baskılı oynadığımız maçlarda bire bir de apo yakalanacağına bu yakalansa o pozisyondan hiç korkmam...

luyindama tipi stoperleri bi türlü beğenemiyorum

bu arkadaşta aynı familyadan belli ki,, fiziksel anomali olduğu gerçek ama mental ve teknik tırt gibi

merkezden tek verkaçta delindi yine, defanstan dribblingle çıktığı pozisyonda başka bir facia mesela merkezde oynarken öyle karar alamazsın

bu arkadaştan gs gibi takımda anca bek olur bu durumda da iç saha maçlarında bu tip beke ihtiyacımız 30 maçta 3-5 tane felan

bir de sağ stoperde izlemek lazım tabi mental gelişirse sanchez yerini doldurabilir belki yaşı genç

Sinan Engin: “Kenan’ı Singo’ya ver, parçalasın. Hazır bir Singo’nun dünyada durduramayacağı oyuncu yok. Fiziksel olarak hazır olduğu, adalesi çekmediği sürece herkesi tutar.”

6da denemeliyiz. Topu sübürsün yeter, zaten ordan nekadar oyun kuruyoruz ki. Regista tipi oyuncuda yok bizim oyunda derinden oyun kuralim savunma arkasina top atalim ordan. Bizim oyun tam singoluk oyun 6 icin. Tutarsa parayida bosa yakmamis oluruz, denemek lazim.

Yada forma girip beke gececek tekrar, buda sallai a haksizlik olur.

abi herif akıllanmıyor alıyor topu yardırıyor gidiyor freni patlamış kamyon gibi kontrolsüz güç bu oyunla sakatlanmama şansı yok ki. Bunu böyle son dakikalara doğru veya takım çok yorulduğunda sahaya atacaksın rakibin anasını ağlatacak yoracak.

singo sağlamsa sağ bekte singo oynayacak bana göre. boey bayernde sol bekte de denenmişti. jakobs yokluğunda boey orada da değerlendirilebilir
Yedek olsun diye boey alamamışlardır ordan çıkarıyorum bu yorumu. Yedek için fazla lüks abi. Sol beki de direk vermez kendisine.

Bence alacak sağ beki bir iki haftaya. Göreceğiz bakalım.

Geri
Üst Alt