#90 Wilfried Singo

paradoks gibi tam sövecem öyle birşey yapıyor ki aferin oğlum diyorum 1 dk sonra başa sarıyor
tam kırık herif

Okan Buruk artık karşısına alıp ciddi ciddi konuşması lazım. Adam kamera gördüğü gibi utanıp gülmeye başlıyor..

-Gülünce sana ciddi birsey soruyorum. Liverpool maçında oynamak ister misin? Gönlüm boeydan değil senden yana ama bana bir ışık vermelisin demeli.
Okan buruk Singo’yu kenara çekmiş konuşmaya tam başlayacakken gözü bir şeye takılmış sonra kestirip koçum sen ilk 11 başlıyorsun deyip ortamdan sıvışmış

bu adamın hucum tarafını tam kullanamadık haliyle

ligde sag bek olup hucum tarafını kullanmak lazım

barışıda önüne atarsak ikisinin ezemeyecegi rakip yok

50000 tane mesaj alintilamama gerek yok 50001.kez söylemiş olayım en azından.Sag bek olarak boey falan dahi hikaye yanında, muazzam bir potansiyel muazzam şu adamı yemeyelim stoperde
Yener hoca pfdkya sevk olunca sağ bek oynayamaz tanısı outa çıkmış :)))

Deli gibi bişey, nasıl diyor ecnebiler hmm unpredictable ama zaman zaman da pimi çekilmiş el bombası

Tam bir modern futbolcu fiziğine sahip bir oyuncu. Böyle atletizmi yüksek, toplada ilişki iyi oyuncular almalıyız.

kounde ile birlikte dünyadaki en iyi 2 bekten biri gerisi de fasa fiso

Çok hata yapıyor ama absürt hızıyla olmayacak pozisyonları engelliyor artısı eksisine göre çok çok fazla mutlaka sahada olmalı

Geri
Üst Alt