Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.425
- 6.404
- 768
Sağ bek stoperlikten ziyade ciddi bir koordinasyon problemi var topa vururken çok savruluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top kontrolü kötü.
Oyunun yönü değişiyor bi uzun pas atıyorlar iyi kontrol etse vakitte kazanacak topu kontrol edip önüne alana kadar rakip geliyor.
Ciddi diyorum bu adamın tek özelliği hızı ve fiziği. Bek olacak ayak tekniğide yok
Ben bunu satalım bize olmuyor dediğimde linç yemiştim. Ağzına sağlık. Iyi adam ama bizim takımın adamı değilAtletiklik diye diye ebemiz zikildi. Avrupa'da işe yarıyor ama ligde düşük nabıza ihtiyaç var çoğu zaman. Barışla Osimhen zaten yüksek nabızın temsilcileri ve yetiyorlar.
Yunus'tan verim alınamadığında çözülecek çoğu maçta sorun yaşadık.
Takımda kesinlikle topa basacak, ara pası atabilecek dikine oyun görüşü yüksek oyuncular lazım her zaman ve bu tarz oyuncularımızın alayı formsuz. Yüksek bonservis verielcekse bu tarz adamlara verilmeli günün sonunda maç kazandıranlar bunlar oluyor.
Bu herif de yine girdi yedirdi golü, Boey olsa eminim yemezdik, o dakikada neden Boey - Singo değişikliği olur zaten anlamak güç, defansı değiştirdiği her maç puan kaybediyor ama yine de değiştiriyor, akıllanmıyor.
Bu herife de 60 verenin aklına sıçayım, teknik sıfır., konsantrasın -100
bugün neden sağ bek oynamadı acaba hoca sağ bekte de mi tutmuyor?Hala mevkisiz demeyin kurekle vuracagim sonunda.