#91 Arda Ünyay

Bu çocukta potansiyel var iyi gelişim gösterir ama düzenli oynaması lazım. Şu an biz Abdül'ün yerine 11'e direkt girecek oyuncu lazım o yüzden oynayamaz ama oynama şartı ile kiralanırsa iyi gelişim gösterebilir. Tabi herkes bilir böyle bir şey yapmayacağımızı.

Hiçbir defans oyuncusu topa öyle girmez... İki kere aynı müdahaleden kart görüyorsa, futbol zekası yoktur.. Hayır idmanlarda da topa böyle girdiği halde uyarılmadıysa, nasıl bir teknik heyetimiz olduğunu düşünün artık...
Girer. 18 yaşında ilk defa CL maçına çıkan çocuk girer. O kallavi stoperlerin ilk maçlarını hiç izlemeyen birisi de kendi bilgi eksikliğini gencecik çocuğa futbol zekası yok ve teknik ekibe bok atarak örtmeye çalışır.

Toy ama Ozan kabakta sürekli penaltı yaptırıyor çöp falan diyen taraftar için çöplenmesi normal. Zamanla gelişir bir yerde yırtıcı şekilde topu aldı herifi omuz omuzada orda TR de olsa faul verilirdi. İlk başlarda son 10-15 dk forma giymeli bol bol ama hocamız oyuna almaz mesela ben dün çağrı balta hamlesi beklerdim ama nerede o cesareti anda terim alir

Toy ama Ozan kabakta sürekli penaltı yaptırıyor çöp falan diyen taraftar için çöplenmesi normal. Zamanla gelişir bir yerde yırtıcı şekilde topu aldı herifi omuz omuzada orda TR de olsa faul verilirdi. İlk başlarda son 10-15 dk forma giymeli bol bol ama hocamız oyuna almaz mesela ben dün çağrı balta hamlesi beklerdim ama nerede o cesareti anda terim alir
Şu santra noktasında olan pozisyon mu? Herif bok çuvalı gibi düştü neye uğradığını şaşırdı.

Aslında Arda'yı süperlig kaşarı bi stoperin yanında oynatacak bi takıma kiralayabilsek nefis olur.

bir maçla gençleri çöp ilan etmeyi bırakın lütfen

ozan da ilk zamanlarında böyle sakar bir stoperdi

bu çocuk sezon başından beri ümit milli maçları haricinde top oynamıyor, clde sahaya atılmayı kolay mı sanıyorsunuz

çöp ilan edilecek tek isim var gidin o sevgili adamınıza laf edin

İyi oyuncu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu çocuk suçlu yani? Saçmalamayın beyler, taş gibi bir stoper kazanıyoruz.

Girer. 18 yaşında ilk defa CL maçına çıkan çocuk girer. O kallavi stoperlerin ilk maçlarını hiç izlemeyen birisi de kendi bilgi eksikliğini gencecik çocuğa futbol zekası yok ve teknik ekibe bok atarak örtmeye çalışır.
Futbol zekası ağır olmuş ona katılıyorum.. Ama genel olarak defans oyuncularının oyun zekaları zayıftır.. Şimdi konuya gelecek olursak değil 18 , 15 yaşındaki çocuk bile o toplara öyle girmez.. Maçı izlerken bile , topa müdahale edemezse kart görür dedirtti. Bunu göremediysen bu senin futbol eksikliğin.. Zaten bu teknik ekibi de gerçekten beğeniyorsan , hele hele de Okancıysan benden uzak dur.. hiç tartışmayalım..

Çocuk hazırlık döneminde çok iyidi dünse doğal olarak kötüydü ama kırmızı gördüğü pozisyon faul müydü ondan bile emin değilim.

Hazırlık döneminde iyiken bu vakte kadar hiç oynatmazsan ne bekliyorsunki zaten

ŞLde en az 10-15 takım böyle adamları çat diye koyuyor

Geri
Üst Alt