#91 Arda Ünyay

Biraz daha övün biraz daha yaksın tecrübesiz diyoruz kadıköy'de en kritik anda sahaya atılıyor yazıklar olsun.

Asla GS seviyesinde biri değil. Topçu olacak kişi kendini belli ediyor. Metehan'dan bile iyi mi tartışılır.

Genci yaşlısı yok kafayı vurdurtmıcan, varlığı Avrupa ve fenere puan kaybettirdi

Bir daha genç oyuncu oynat hocam diyene...

Alın altyapıyı genç oyuncu fetişistleri. Fm oynayıp oynayıp geliyorsunuz burda romantizm kasıyorsunuz, bir de ilk 11'e yazanlar vardı Ardayı.

Başkası olsa o kafayı vurdurmazdı. 😡

İki kez şans verildi, ikisinde de takımı yaktı. Galatasaray seviyesinde asla değil. bir özelliği bir kumaşı olur deriz ki şu özelliği iyi falan filan bunun hiç bir özelliği yok. Yeteri kadar şans verildi devre arası şutlanmalı,

senden çok umutluydum ama şl maçında dedim bu çocuktan olmaz bu maçtada yaktı bizi tecrübeyle alakası yok yetenekle alakası var.Bizim takımın stoperi olamaz yolu açık olsun

söylemedim ama hatası yüzünden yiyeceğimiz barizdi

Okan Buruk genç parlatmıyor, Terim olsa koyardı 11'e diye boş yapanlar burada mı? İki kere oyuna soktu ikisinde de patlattı takımı.
Terim genc oyuncuyu boyle kazanmaz. Kadikoye 50 bin kisinin onune ardayla cikar o cocuk arkasindaki guveni alir topunu oynar. Bugun ardayi oyuna almasina gerek varmiydi?

Yoktu.

Sonuc gereksiz bir degisiklikle aldigin maci verdin. Oyuncuyu da 2 macta kaybettin.

Yahu çocuğun suçu yok

Hata yapacak illa ki

Daha 19 yağında bu çocuk

Hemen harcamayın

Esas Sanchez'e konuşun rezildi

Geçen maç golü yedirdi sonra kırmızı gördü kırmızı değildi hadi

Üstüne bu maç da golü yedirdi.

En yanlış zamanda forma verildi açıkçası, bundan sonra da oynamaz zaten.

Geri
Üst Alt