#91 Arda Ünyay

3 puan Arda yüzünden gitti. Bunu yazmak Arda'yi kurban etmek olmuyor. Kafayı vurduran Apo olsa 3 puan Apo yüzünden, Lemina olsa 3 puan Lemina yüzünden gitmiş olacaktı.

Sanchezin tarafından geldiler son 20 dk full. Her topu alıp orta yaptılar, elbet birine vuracaklardı. Belki Arda sağ beke Sanchez stopere geçse daha mantıklı olurdu ben oku bekledim aslında. Arda hem daha çevik hem daha enerjik olduğundan daha iyi kapatırdı. Sanchezin dili dışarıdaydı artık. Neyse sağlık olsun.

buna yazmaz aslında yediğimiz gol
daha çok oynamalı, daha hazır olmalı idi
muht. şimdilik bizdeki sezonu bitti

Oyuncu degil bence
Ozan CL maçında topçu olacağını belli etmişti, hatta maçın adamı olmuştu tek başına. Yok az oynadı (bu maçta oynaması ayrı bir hata), yok oynayacağı maç değildi vs demeyi mantıksız buluyorum. Topçu olacak adam kendini her şartta, her maçta belli eder. Ozan da ilk maçlarında üst üste penaltı yaptırmıştı ama tecrübesizliğinin kurbanı olduğunu, kumaşı olduğunu belli ediyordu. Bunun hiçbir özelliği, hiçbir olumlu hareketi yok. Yusuf Akçiçek bize karşı derbi oynamadı mı 11. O da gençti, ama topçuydu, fark o.

Hazirlik kampinda iyi giderken ilk hatasinda hunharca linc edilecegini biliyorduk.

Bunu kazanmamiz lazim artik, son iki macta da cok kotu oynadi ama hoca arkasinda duruyor. Belli ki antremanlarda iyi oynuyor ve yetenekli. Psikolojik olarak destek olmak lazim. Hava hamlelerinde kendisini gelistirmesi gerekiyor, cok amatorce gol yedirdi. Zaten takim olarak o kadar rahat orta yaptirdik ki, nerden baksan sorun. Ama oyle birebirde kafa topu verirsen savunmaci olarak işin zor.

1 milyar euroluk takım 1 tane genci kazanacam diye ligi ve şlyi VE-RE-MEZZZZZZZZZZZZZZZZ

Dan dun dalıp kırmızı yediğinde de gençtir arkasında duralım DE-NE-MEZZZZZZZZZZ

Artık şu futbolu ÖĞ-RE-NİNNNNNNNNNN
Genci kazanacaksan, kayseri maçında Karagümrük maçında 10-15 dk lar ile kazanacaksın, en kritik maçlarda çocuğu sahaya fırlatmak kazanmak olmuyor.

Arda ve Mete'yi 3. ve 4.stoper olarak düşünüp takviye yapmayanlara yazar. Lemina ve sağlamsa Kaan oynuyor, bu ikisi oynamıyordu zaten. Bir takımda 3 tane net stoper olmaz mı?

Çok toy. anadolu maçlarında belki ama şampiyonlar ligi veya zorlu maçlarda oyuna girmemeli. Hataya çok musait.

Ben bu çocuğa kızmıyorum, en azından şuan için. Suç maalesef hoca da hazırlamadan, süre vermeden çocuğu alıp böyle maça koyarsan olacağı bu.

Apokerim, Lemina, Sanchez vs.

Hepsi o topu vurdurabilirdi. Arda'yı oyuna yanlış bulabilirsiniz normal, zira hamlelerin doğrusu yanlışı maç bitince anlaşılıyor. Orada Duran kötü bi kafa vuruşu yapsaydı bugün bunlar konuşulmuyor olurdu.

Bu arada Arda'yı desteklemeye devam zaten ama şunu söylemem lazım,

Duran'a vurdurduğu pozisyon bence ne yaşla ne tecrübeyle ilgili -bence-. Tecrübe konusu biraz daha yaptığın hataları giderme için geçerli. Arda'cım orada gözünü kapatıp hava topuna çıkarsan tabii ki Duran veya Serdar Dursun fark etmez o kafa topunu rakibe vurdurursun. Yani rakipten bağımsız şekilde çok kötü çıktın o topa. Hani kırmızı yedirmek, top kaptırmak vs bunlar tecrübe işi ama şu pozisyondaki hava topuna çıkışı bi hmm dedirtti.

Çocuğa laf etmenin anlamı yok. Bize gelen genç oyuncuların kabul etmesi gereken bir şey var: Çemişgezekspor da olsa gidip, oynayıp gelmeli eğer 11 oyuncusu değilse. O vurdurduğu kafa maç eksikliği yüzünden.
Çocuk kiralık gitmek isteyip hoca göndermediyse o da hocanın hatası.

Okan Buruk yaktı çocuğun kariyerini

Daha kolay lig maçlarında oynatmayıp o maçlarda baskıyı üstünden atmasına yardımcı olmadı

Gitti CL ve fener deplasmanında en kritik anlarda oyuna koydu

Tek hatada üstü çizildi şimdi. Geçen sene dinamo kiev 3-3 biten maçta da davinson kafayı vurdurmuştu
Davinson kötü oyuncu mu şimdi?

Esas suç Levent'in bomboş orta açmasına izin verenlerde kimse basmadı gol orada geldi zaten geri kalanı boş iş

Bu ülkeden neden genç oyuncu yetişmez daha net anlaşılıyor. Taraftar yapısı nedeniyle olmaz

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt