#91 Arda Ünyay

Oynamalı ama sen gidip bu çocuğa doğru düzgün hiç şans vermeden Kadıköy deplasmanında ve en kritik Avrupa maçında bir anda ortaya atarsan olacak olan budur.

Hocamız maalesef rotasyon işini beceremedi. İç sahada nispeten orta sıra ve altı takımlara karşı oynayıp pişmeliydi arda. Şimdi taraftarın önüne günah keçisi olarak atıldı ben bunu kabul etmiyorum.

Okan Buruk genç parlatmıyor, Terim olsa koyardı 11'e diye boş yapanlar burada mı? İki kere oyuna soktu ikisinde de patlattı takımı.
Terim gidip en kritik 2 maçta üst üste oynatmazdı hele de sonradan sokup asla maçın en gerilimli anında.

Okan genç oyuncu parlatmıyor.

Burdayım var mı başka lafın

Forma bu maclarami verilir hoca? Son iki macin puan kaybini tdrün kendisi hazirladi.

Okan hocanın gençleri her zaman en zor anlarda sahaya atma gibi bir huyu var. Bu çocuk önceki çoğu maçlarda sahaya sürülebilirken Ahmed ler filan oynatıldı. Eee tecrübe olmayınca basit hatalar yapıyor.

Böyle 2 kritik maçta süre veren mi, Arda mı daha çok hatalı bilmiyorum ama umudum azaldı şahsen

Kiralanmali ve maç eksiği var çocuğun bi gram suçu yok. Sağ beke veya 3 lü stoperde kullanılabilirdi

Yaw adamlar Arda oyuna girmesen de kafa toplarini aldilar. Uyurcan'a laf edin biraz da.

Suçun yok. Pozisyonda eksiği var ama şartlar ve hoca sayesinde bu durumda oldu.

Girer girmez güzel bir top çıkarmıştı, gol tamamen tecrübe eksikliği yapacak bir şey yok. Umarım ders alır.

En olmayacak oyunculara karşı Jelert'i attığı gibi hiç tecrübesi olmayan bu çocuğu da en kritik anlarda attı. Hocanın aklından ne geçtiği sorgulanmalı.

Daha başlamayan kariyerini bitirmeyelim çocuğun, fener maçında ne işi var niye sonradan giriyor. Lig maçlarında yavaş yavaş adapte edersin sonra ilk 11'e doğru yol alır. Yetersiz de olsa evlat bizim evlat bak jacobs denen herif ortalarda yok kazım geliyor kurtarıyor bizi.

Usta Avrupa maçında da oynattı. Arda 5 dakikada kırmızı gördü.
5 dakikada görmedi, kırmızı da haksızdı mesele o değil.

10 küsür maç olmuş hiç sahaya koymamışsın gidiyorsun gerilimli iki maçın ortasında koyuyorsun, en zor an yani, böyle oyuncu kazanılmaz.

Güveniyorsan baştan oynatırsın en azından nabzı alışır, sonradan sokmak böyle adamlar için en riskli hareket.

En sıkıntılı maçlarda çocuğu oyuna atarak kariyerini bitirdi Okan.

Rezalet TD.
Geçin abi ya geçen sene 18 yaşında ki yusuf akcicek ile çıktı sırıttı mi macta hata yaptı mı? Sürekli aynı argüman en kritik yerde oyuna attı falan iyi oyuncu her yerde belli eder kendini. 2 maçtır gol yedirip puanları saçma sebebidir.

10 küsür maç olmuş hiç sahaya koymamışsın gidiyorsun gerilimli iki maçın ortasında koyuyorsun, en zor an yani, böyle oyuncu kazanılmaz.

Güveniyorsan baştan oynatırsın en azından nabzı alışır, sonradan sokmak böyle adamlar için en riskli hareket.
Usta ben gençleri yetersiz görüyorum şu an. Altyapıdan çıkmıyor maalesef dişe dokunur birisi.

Hep kızdığımız nokta. Oynatma oynatma topçu artık formayı unutmuş motivasyonu kaybetmiş. Hooop en kritik anlarda en kritik bölgeye sok çocuğu

Abartmayin beyler

Yillardir oynayan sanchez abdulkerim ve nelsson bile defalarca bu tarz gol yedigimizde rakibe yetisemediler kafa topunda

Futbol hatalar oyunu

O topun antreman da yapilan bir orta calismasi rahatliginda ceza sahamiza gelmesi konusulmasi gereken konu

Seviyesi zaten şu an yeterli değil.

Ama şu maçta oyuna almak çok yanlıştı.

Git Berkan’ı koy stopere gerekirse.

Girdiği an forum dahil bütün Galatasaray’lılar yedirip puan kaybedeceğimizi anlamıştı.

Geri
Üst Alt