#91 Arda Ünyay

Hoca Sanchez i sağ beke, Arda yı stopere alarak büyük bir hata yapmış oldu. Sanchez stoper olsa o golü de yemezdik diye düşünüyorum.

Futbol zekası ağır olmuş ona katılıyorum.. Ama genel olarak defans oyuncularının oyun zekaları zayıftır.. Şimdi konuya gelecek olursak değil 18 , 15 yaşındaki çocuk bile o toplara öyle girmez.. Maçı izlerken bile , topa müdahale edemezse kart görür dedirtti. Bunu göremediysen bu senin futbol eksikliğin.. Zaten bu teknik ekibi de gerçekten beğeniyorsan , hele hele de Okancıysan benden uzak dur.. hiç tartışmayalım..
kes lan 18 yaşındaki bebe için ahkam kesiyorsun. senden uzak duracakmışım bir de. senin zekanı inip tartışmaya meyilim yok zaten.

Okan bunu hep yapiyor. Mac kazanicam derken genc oyunculari kazanmayi unutuyor. Aylarca yuzune bakmadigi topculari zart diye sahaya atiyor. Ama bu cocukta ozguven var. Ben de kendjsine guveniyorum. Daha fazla sure almasi lazim.

Mactaki ilk sari karti dogruydu ama ikincide temas yoktu. Serefsiz kursun yemis gibi zipladi, kansiz hakem zaten dunden hazirdi.

Okan bunu hep yapiyor. Mac kazanicam derken genc oyunculari kazanmayi unutuyor. Aylarca yuzune bakmadigi topculari zart diye sahaya atiyor. Ama bu cocukta ozguven var. Ben de kendjsine guveniyorum. Daha fazla sure almasi lazim.

Mactaki ilk sari karti dogruydu ama ikincide temas yoktu. Serefsiz kursun yemis gibi zipladi, kansiz hakem zaten dunden hazirdi.
Hakem tam bir orul orul operasyon evladıydı.

Oyuncuları hocayı eleştirirken bu şeref yoksunu ispanyol çingenesini es geçmek büyük hakkaniyetsizlik olur.

Hani gerçekten Türk düşmanı bile olabilir öyle bir maç yönetti herif.

Son zamanların en büyük genç topçusu. Yazın Ozan Kabak'ı ve Emin Bayram'ı da geri alalım. Sanchez + Apo ile mis gibi 5 oyuncudan stoper rotasyonumuz olsun. Afrika kupasına gitti derdi yok bir şey yok. Mis gibi.

Şu zamana kadar en az 600 dk falan süre almış olması lazımdı, son çare olarak görüyorsan zaten performans beklemeyeceksin kadro dolsun diye oynatmış oluyorsun

Maalesef hocamiz rotasyon isini hic beceremiyor. Zaten o yüzden iki yabanci kontenjani da bos birakti.

Sonra acisini böyle cekersin iste. Umarim iyi ders olmustur kendisine.

Duran toplarda çok gol bulur.
Defans olarak çok ham. Kiralansa bu sefer kimse ilk 11 garantisi vermez.

Bugün 11 başlarsa, çok büyük bir fırsat yakalamış olacak. Eğer iyi performans sergilerse, futbol anlamında doğduğu gün olacaktır bugün.

Sana güveniyoruz Arda Reputationbow

Glow Up Dr Steve Brule GIF

Çoluk çocukla uğraşmanın zamanı değil

Pozisyon vermediğimiz maçı verdi

Allah kahretsin böyle işi

Hayirlisi olsun düşme devam daha dusuk riskli maclarda oynaman daha iyi olurdu . Tam kadro olduğumuzda oyle olur.

Cocuga yazik ediliyor daha duracagi pozisyonu bilmiyor, bunun her hafta oynamasi ve hata yapmasi lazim ki birseyler ogrensin. Bizde olmaz o.

2 mactir gol yediriyor bilemedim

Geri
Üst Alt