Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kes lan 18 yaşındaki bebe için ahkam kesiyorsun. senden uzak duracakmışım bir de. senin zekanı inip tartışmaya meyilim yok zaten.Futbol zekası ağır olmuş ona katılıyorum.. Ama genel olarak defans oyuncularının oyun zekaları zayıftır.. Şimdi konuya gelecek olursak değil 18 , 15 yaşındaki çocuk bile o toplara öyle girmez.. Maçı izlerken bile , topa müdahale edemezse kart görür dedirtti. Bunu göremediysen bu senin futbol eksikliğin.. Zaten bu teknik ekibi de gerçekten beğeniyorsan , hele hele de Okancıysan benden uzak dur.. hiç tartışmayalım..
Yazılanı da anlamıyor süperzeka.. lanlı lunlu da konuşma.. İşine bak..kes lan 18 yaşındaki bebe için ahkam kesiyorsun. senden uzak duracakmışım bir de. senin zekanı inip tartışmaya meyilim yok zaten.
uza hadi muhatap olmaYazılanı da anlamıyor süperzeka.. lanlı lunlu da konuşma.. İşine bak..
Hakem tam bir orul orul operasyon evladıydı.Okan bunu hep yapiyor. Mac kazanicam derken genc oyunculari kazanmayi unutuyor. Aylarca yuzune bakmadigi topculari zart diye sahaya atiyor. Ama bu cocukta ozguven var. Ben de kendjsine guveniyorum. Daha fazla sure almasi lazim.
Mactaki ilk sari karti dogruydu ama ikincide temas yoktu. Serefsiz kursun yemis gibi zipladi, kansiz hakem zaten dunden hazirdi.
Şu zamana kadar en az 600 dk falan süre almış olması lazımdı, son çare olarak görüyorsan zaten performans beklemeyeceksin kadro dolsun diye oynatmış oluyorsun