#91 Arda Ünyay

Bu çocuk u19 seviyesi için baya üst düzey kalıyor. Çok iyi bir oyun görüşü var. Defanstan forvete mis gibi bir ara pası attı bugün.

En özgüvensiz Okan Buruk sezonuna denk geldi. Oyuncuları yönetememe korkusuyla kimseyi kesemiyor maalesef. Kaan bile ilk fırsatta sahaya atılıyor.
Bana gore kaan geride duracagin bir senaryoda 6 numara yedegi. Ligde falan ayagi top yapan adam , oralarda dusunurum ama baska yerlerde yetmeyebilir.

Daha cok metehani oynamasi icin bir yere kiralayip stoper olarak Arda'ya ozguven pompalamiyor olmasi. Alanya macinda baya sinir oldum o duruma.

Mourinho bile yusufu 20 M luk stoper olarak pazarlatti bakinca (meblag falan onemli degil, AVL de catir catir oynatti- sonra da kesti ayri konu)

En özgüvensiz Okan Buruk sezonuna denk geldi. Oyuncuları yönetememe korkusuyla kimseyi kesemiyor maalesef. Kaan bile ilk fırsatta sahaya atılıyor.
Metehan girdi ya Metehan. Gol yedirmek için her şeyi yaptı ustelik

Metehan'ı sağ kenara aldı stopere değil. Hazırlık maçlarında da orada kullanmıştı. Arda'yı sadece stoperde kullandı.
Jakobs - Arda - sanchez - singo beklerim ben normalde o dakikada. 5 li dizeceksen sallai tutup singoyu cekerdin iceri ne bileyim.

Jakobs sol stoper oldu ,garip gurup seyler oldu sonlarda. İnanilmazdi yani 1-0 deplasmanda bunlari denemis olmasi.

Aldık aslanım

Süper Lig'de akıllarda mevcut durumuna dair soru işareti kalmaması için bazı basit maçlarda süre verilmeli. Stoper eksiğimiz var. Metehan ve Kaan ile birlikte Arda rotasyonu oluştururken hoca Singo'yu stopere çekip Sallai'yi sağ beke atmayı daha evla görüyor gibi. Sezona iyi girmişti. Hiç süre almaması şaşırtıcı.

yediler ne yazık ki

Terim olsa her maç az veya cok sure verirdi bu net hatta ,akbil maçında stoperler eksik olsa al oğlum forma senin derdi

Geri
Üst Alt