#91 Arda Ünyay

Bu cocuğun süresi alması gerekiyor, elin oğlu halısaha topcusu yusufu falan göze sokup satıyor, gencecik aslan gibi topçu iyi de oyuncu olur kimden ne eksiği var anlamıyorum.

Hiçbir defans oyuncusu topa öyle girmez... İki kere aynı müdahaleden kart görüyorsa, futbol zekası yoktur.. Hayır idmanlarda da topa böyle girdiği halde uyarılmadıysa, nasıl bir teknik heyetimiz olduğunu düşünün artık...

bu çocuğun daha basic özellikleri bile oturmamışken sağ beke falan koymak ne alaka çözemedim zaten hantal klasik stoper olur en fazla yani altyapıda hiç beke benzeyen oyuncu yokta beli dönmeyen çocuğu bek oynatıyoruz

ligde oynamayan cocugu sampiyonlar ligi'nde sahaya sürmek zorunda kaldik (!).

oyuncuyu acimasizca elestirmenin manasi yok. elinden geleni yapti.

sorun kadro planlamasinda. ünyay'in iyi veya kötü oynamasi bu kadro planlamasinin facia oldugu gercegini degistirmiyor.

2007 doğumlu sadece bu da değil hiç süre almadı neredeyse. Umarım özgüvenini tamamen yitirmez.

Golde adamı tutamayım
Kırmızıyı da yiyim

Ama 2 topa atlayıp 1 kere de top kapınca helal olsun denilip alkışlanıp övüleyim

Klasik yerli genç futbolcu ve ona nasıl tepki verilmesi gerektiğini bilmeyen taraftar

Oynatma oynatma sonra birden çorba olmuş takımla sahaya sür. Ne bekliyordunuz.

Kutucu gibi kaç tane prof maçı olan bir herifin bile eli ayağına dolanıyor oyuna girince.

Hadi okanınızı savunmak için vurun çocuğa.
Aslanlar gibi oynadı.Aslanlar gibi müdahallelerde bulundu.Diğer stopelrler gibi her topu rakibe verip kucağında gezmedi.
Namussuz şerefsiz hakem inşallah evine gidemez geberirsin.

Daha fazla oynamalı. Şansızdı Davindson vurmasa golü atacaktı.

Takımda kalırsa bir gelecek göremiyorum çünkü bizim seviyede oynaması zor. En az bir sezon net oynayacağı bir yere kiralanmalı.

fena degildi Fb macinda oynasin direkt bence zaten sag bek yok. sanchez ile gotursunler orayi imece usulu

Büyük takımda stoper oynayacak özellikleri mevcut ama kiralanıp maç oynaması gerekiyor şu an oyunu bilmiyor çünkü geçen Gençlerbirliği maçında attığı taç bugün yenilen golde kaleyi ıskalaması yani şöyle anlatayım kalecinin alanına girip gol bölgesini boşalttı oysa yarım adım yanda olsa topu uzaklaştıracaktı bu çok temel ve basit bir hataydı. Diğer faul ve agresif çıkışları normal çünkü genç oyuncu kendini göstermek istiyor.
1 yıl düzenli oynasa ve oyunu öğrense elimizde altın gibi bir stoper olmuş olur.

Geri
Üst Alt