- 30 Mayıs 2011
- 22.008
- 1.175
- 1.503
Yarın akşam açmayasın sakın kardeşim ben katılamam büyük ihtimalPazar olsun temiz olsun
ley:
Hafta içi birgün herkesin müsait olduğu bir vakitte yaparım artk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın akşam açmayasın sakın kardeşim ben katılamam büyük ihtimalPazar olsun temiz olsun
ley:
@Emrah Yıldırım Müzügümü degiştirdim bil istedim.
Cumartesi olmazsa haftaiçine kalır diyorsan yarın yap kardeşim şaka diyorumHafta içi birgün herkesin müsait olduğu bir vakitte yaparım artk![]()
İlk şarkın güzeldi ya niye değiştirdin ki
Cumartesi olmazsa haftaiçine kalır diyorsan yarın yap kardeşim şaka diyorumMillet yarışma isterse mahrum kalmasın ben de olabildiğince telefondan katılmaya şarkımı göndermeye çalışırım elbet
![]()
Cumartesi yapamazsan haftaiçine kalır diye anladım pardonDaha bu yarışma başlamadı ağabey bi bitsin zaten anca anca hafta içi yapılır bir sonraki. Bende açıkçası o zaman müsait olurum
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şarkım çok pis harcanacak
Hissediyorum
Kendi seslendirdigim sarkiyla katilicam
BU ESC TARIHINDE BIR ILK OLUCAK
VE EMEK ISTEYEN BIR IS OLDUGU INKAR EDILEMEZ
PUANLAMANIZI BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK YAPARSANIZ MEMNUN OLURUM DOSTLAR
~tap
Program yazdırmadın mı zaten ağabeyBakın birazdan çıkacam, listeyi göremeyecem, yasaklı şarkı falan göndermeyin![]()
![]()
Aslanin klavyesini elinden almislar mouse la begeniyor iste yazik ne yapsin@Aslan Türkoğlu kardeşim neredeyse bütün mesajları beğenmiş yani foruma girmiş lakin henüz bir şey yazmamış çok enteresanBu sessizlik hayra alamet değil
![]()
@Aslan Türkoğlu kardeşim neredeyse bütün mesajları beğenmiş yani foruma girmiş lakin henüz bir şey yazmamış çok enteresanBu sessizlik hayra alamet değil
![]()