- 20 Haziran 2011
- 57.811
- 63.238
- 4.533
Elbet birgun yine bulusacagiz sizlerle hoscakalin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben kapattım diyorum adam 92 diyor
-Tapatalk-
alpay eurovisyonda babasini tanimaz bilmezmisin abi. Erman Bey'i bile aşagi indirip şampiyon oldu.
Evet. Ben de bir bal porsuğuyum. Ben uzun bir zamandır katılmıyordum. Nedeni de budur. Alpay'ı iyi tanıyın. Alpay yüze gülen, arkadan götüreceğini götüren biridir..
![]()
ALPAY ASMA (Temsili)
92 gelsin
Beni şu rezil şarkının 1.olduğunu duyurmak zorunda bırakan herkesten hesap soracağım.
Adam kapattim diyor bosver 92'yi sen 31'e falan git
Beni şu rezil şarkının 1.olduğunu duyurmak zorunda bırakan herkesten hesap soracağım.
Abi saadeti huzuru buldun tabi bu rezaleti onemsemedin hic yigit abi gibi sende ugramazsin artik foruma yuzugu takinca hey gidi ulu üstat.Erman beter olsun![]()
neden 31
Yalniz bana 9 puan denildiginde aklima UMUT BULUT geliyor.![]()
Aynen yahu bende sastim kaldimToplamda 9 puan alan mi var hahahaha
Abi saadeti huzuru buldun tabi bu rezaleti onemsemedin hic yigit abi gibi sende ugramazsin artik foruma yuzugu takinca hey gidi ulu üstat.
Bütün yorumları okudum. Dalgayamı alıyosunuz, ciddimisiniz anlamadım. Tavsiyem sadece kulagınıza hoş gelen müziğe puan verin strateji yapmayın. Açıkçası benim şarkı dahil geneli vasat şarkılardı. Birde eğlence için katılıyoruz lobi falan olmaz yani.
Eglence yeriyse ulan hergun yarisma mi olur.Burasi Galatasaray forumu Sarki forumu degil.Eglence amacliymis oldu herkes dansoz klipleri vs paylassinlar da alem olsun az.Haksiz yere puanlama oldu zaten.Bütün yorumları okudum. Dalgayamı alıyosunuz, ciddimisiniz anlamadım. Tavsiyem sadece kulagınıza hoş gelen müziğe puan verin strateji yapmayın. Açıkçası benim şarkı dahil geneli vasat şarkılardı. Birde eğlence için katılıyoruz lobi falan olmaz yani.