100dk oynadığı Cremonese maçını izledim az önce, topsuz oyunda işin hücum kısmında gayet hareketli, savunmada da aslında fena oynamamış yalnız geçiş savunmalarında klasik görüntüsünü çizmiş tabii bu maçta da. Ama gayet beğendim açıkçası üstüne düşen vazifeyi yerine getirmiş diyebilirim her ne kadar penaltılarda kaybetse de Napoli.
Adam hücum etmeye bayılıyor resmen, ceza sahasına attığı koşular ya da merkezden kanatlara koşu yoluna pas istediği anlarda ki ani çıkışları, bunları yaparken ki hızını, geçiş savunmalarında da konuştursa tadından yenmez. Ben burada işin o kısmında da zayıf kalmayacağını düşünüyorum eğer taraftar, ilgi, alaka, atmosfer onu cezbedebilirse. Patlayıcılığı top ayağındayken de, değilken de çok yüksek, bazen hayret ediyorum istese adamı yakalayabilir, hafif bir omuz darbesiyle yere serer rahatlıkla ama onu sarmıyor maalesef bu, Icardi nasıl ki repertuarına burada daha bi takım oyuncusu niteliklerini kattıysa, Ndombele’de bunu başarabilir, oyununu farklı yönlerden de geliştirebilir.
Artık futbolunu direkt şampiyonluğa oynayan, topa rakibinden çok daha fazla sahip olan, çok daha fazla süre alabileceği, aynı zamanda da Avrupa’da başka bir yerde bulamayacağı taraftarın önünde oynayacak.
Ben çok umutluyum ya. Yaşı da tam böyle hatalarından ders çıkarıp, tekrar canla başla kariyerini canlandırmaya geçeceği kısımda açıkçası. Umarım bunu çok iyi değerlendirir.
Cremonese maçında ki performansı vallahi hoşuma gitti, çok iyi diyemem ama en azından bi şeyler vaad ediyor. Fizik olarak falan da bitik mitik değilmiş, gayet koşuyor, durağan bir oyun geçirmemiş. Aslında en doğru zamanda almışız. Napoli’de biraz kafayı toparlayıp, şampiyon kadronun da parçası olarak kendisini şimdi tam anlamıyla uyanışa geçirebileceği yere geldi.
Güveniyorum olm sana, pişman etme bizi