#91 Tanguy Ndombélé

Topsuz oyunda koşmaya ikna edebilirsek müthiş verim alırız. Top ayağına geldiğinde zaten çok fark yaratacak. Geçen yıl Napolide bile çok kötü değildi.

Bence iyi bir sezon geçirecek ve 15 milyona bonservisi alınsın mı alınmasın mı diye taraftar ikiye bölünecek bir dahaki yaza. Yönetim daha ucuza koparabilmek için son günlere kadar bekletecek ve yine kabız edecek taraftarı.

Ilk ciktigi Amiens doneminden beri takimda gormek istiyordum. Topla donusleri, teknigi, dribblingi, adam eksiltmesi falan kalite. Lyon’a transfer olduktan sonra orada da tas gibi oynayip yaklasik 60 milyon euro karsiliginda Tottenham’a transfer oldu. Mourinho doneminde disiplin sorunlari oldugunu okumustum. Gecen sezon Napoli’de izlemedigim icin son durumu hakkinda bilgim yok. Ben yer alacagi ortamdan dolayi sahaya kendini verip faydali olacagini dusunuyorum.

Ya karısan dertli İcardi bile burada eşiyle de arasını düzeltti futbola döndü. Kafayı buraya verirse uçurur, bu taraftar onu motive eder.

Üçlü orta saha hattında en ofansif oyuncu rolü oynar, başka türlü olmaz. Ben 8,5 derim, isteyen 10 desin...

Torreira-Ndombele-Mertens olmaz mesela, hiç denenmese daha iyi...

Eğer Lyon takımı Aouar - Ndombele - Fekir orta sahasıyla City'e sahayı dar etmişse şunla oynayamaz bunla oynayamaz gibi kaidelere gerek yok kanısındayım

91'in sebebi buymuş. Muhtemelen Boey de bu sebeple o numarayı giyiyor.

carte-region-ile-de-france-avec-departements-600.jpg

Paris Banliyö Takımı

Maignan
Mukiele I.Konate Saliba F.Mendy
Zaire-Emery M.Kone Rabiot
Coman K.Muani Mbappe

Areola
Kounde Disasi Kimpembe Digne
Pogba Kante Y.Fofana
O.Dembele Nkunku Diaby​

tottım tarihinin en pahalı transferi

65 dk sahada kaldığı Juve maçını izledim deplasman. Beklentilerinizi çok yükseltmeyin derim..

Eski çevikliği kalmamış, adam da zor geçiyor Juve seviyesinde, 3. bölgede genelde top kaybı yapıyor ya da faul alıyor. En iyi yönü 1.-2. bölge arası çok iyi top çıkartıyor, tekte oynuyor, dikine oynuyor, hızlı oynuyor, 2-3 arası da dribblingleri fena değil ama yerleşmiş savunma gelince eski çevikliği olmadığı için sorun yaşıyor. 10 numarada oynatma düşüncesinden de vazgeçmek üzereyim, 10 numaradan beklenen işleri yapacak hali yok, öyle bir futbolcu gibi de görünmedi bana. Sanırım 4-3-3 en uygun formasyon kendisi için, onu da Okan hoca oynatmıyor. Bakalım hayırlısı..

FM 22'de bu arkadaşı almak istedim. Tottenham ile kıran kırana pazarlık sonucu 23 milyon (20 milyonu taksitli) bonservis ve hatırı sayılır miktarda bonusa (Kolay bonus 3 milyon zor bonus 7 milyon) kulübü ikna ettim.
İş arkadaşa gelince önden şartlarını (kaleci takviyesi istedi, istediği rolde oynama garantisi, kulübü basamak olarak kullanma talebi, antrenör takviyesi vs) kabul ettik. Ama maaşa gelince tıkandık
1694032782644.png

Geri
Üst Alt