#91 Tanguy Ndombélé

Tanguy Ndombele resmen hayırlı olsun. Kendisiyle alakalı çok boş algılar var bu tamamen şımarıklık. Son derece güçlü ve yapısına göre de atletik oyuncudur. Topla arası iyidir. Napoli gibi damga vuran takımda rotasyondaydı ama Lyon ve Tottenham gibi takımlarda iyi iş çıkardı. Son gün daha iyisi de olmazdı. Hoşgeldin Topçu InCollage_20230915_133724987.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beygir gibi derler ya Ndombele tam öyle bir oyuncu işte. Kariyer olarakta, Koşuda Preste ve Oyun Kurmada üst segment oyuncu. Lyon ve ilk geldiğindeki Spurs performansına ulaşırsa fark yaratır. Napolidede 40 maça çıkmış bir adam UCL ve Serie A'da. Hosgeldin Makine! InCollage_20230915_133820243.jpg

Seneler sonra dikine giden, güçlü ve World Class bir 8 numaramız oldu. Lyon ve Tottenhamdaki ilk senesindeki performansının yarısını verse bu ligi ezer geçer. Geçen sene Serie A gibi bir ligin Şampiyonu Napolidede 40 maça çıkmış bir oyuncu. Parçalı çok yakışmış. InCollage_20230915_134052646.jpg

Tanguy Ndombele mekana giriş yaptı. Ben Ndombelenin Prime yani Lyondaki dönemi ve Tottenhamdaki ilk sezonunu net hatırlıyorum hiç böyle mutlu ve istekli değildi. Napoli de yedek kalmasının tek sebebi Anguissanın çok iyi olmasıydı. Daha 26 yaşında çok diri ve kuvvetli aynı zamanda çok kariyerli bir orta sahamız oldu herkes izledi FB_IMG_1694956877655.jpg

Son 15 dakikaya dogru girdi, ne yazmamizi bekliyorsun?
Her topcuya yorum yapiliyor, dombele niye es gecildi?

Yorum yapmak icin belirli bir sure mi oynamali topcu?

Ben yaptim mesela. Varligini hissetmedim, ha bunu elestirmek icin de demiyorum. Hazir degil biliyorum. Ama demekki diger uyeler de benim gibi dusunmus ki kimse yorum yapmamis

Her topcuya yorum yapiliyor, dombele niye es gecildi?

Yorum yapmak icin belirli bir sure mi oynamali topcu?

Ben yaptim mesela. Varligini hissetmedim, ha bunu elestirmek icin de demiyorum. Hazir degil biliyorum. Ama demekki diger uyeler de benim gibi dusunmus ki kimse yorum yapmamis
Son 20 dakika biraz saldirma moduna gectik (KK'dan sonra) o yuzden orta saha oyunu goremez olduk. Zaten Kopenhag kendi kalenin onune gecmeye basladi.

Beklentim yok demiştim ilk geldiğinde

2 ay süre veriyorum kendisine bişeyler görmek için

Vay danam vay. Ama olumlu sinyaller aldım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt