#91 Tanguy Ndombélé

Aldığı maaş çok fazla devre arası takımdan göndermek zor bence.Yunanistan Ligi'nde ki takımlar illa ki talip olur ama o maaşı veremezler büyük ihtimalle.Fransa Ligi'nden ise favorim Lyon alabilir..

Herif fit olmadığından sahaya dahi sürülmüyor ama oynamayan adama laf edilir mi diyorsunuz. Koşamayan adamı 3 maç üst üste oynatamayacağımıza göre bu fit olmayı reddeden arkadaşı oynamıyor ki falan diye savunma faslı bitmelidir. Önce oynayabilecek hale gelmeli sonra oynamalı. O zamana kadar da hunharca laf yemeli.

Taraftarın aklına uyarsan 2 pakette sigara al der vecino varken bu tembel uyuşuk adamı aldık uğur karakullukçu nun ergenleri yüzünden bu adamı kulüpten içeri sokulmaması gerek

2 ay 11 gündür fit olmasını bekliyoruz. Ben bile 2 ay idman yesem necip kadar oynarım

Herif fit olmadığından sahaya dahi sürülmüyor ama oynamayan adama laf edilir mi diyorsunuz. Koşamayan adamı 3 maç üst üste oynatamayacağımıza göre bu fit olmayı reddeden arkadaşı oynamıyor ki falan diye savunma faslı bitmelidir. Önce oynayabilecek hale gelmeli sonra oynamalı. O zamana kadar da hunharca laf yemeli.
"Okan bu niye oynamıyor" denilen ne kadar herif varsa oynadıktan sonra niye oynamadığı ortaya çıktı. Geçen sezon Kazımcan, Mata, Y. Demir bu sezon bu arkadaş. Okan oynatmıyorsa vardır bir bildiği

Acilen kurtulmamız gereken bir adam. Sahaya girişi bile adamın buraya ne yapmaya geldiğini anlatıyor.

Ben bu arkadaştan ümidimi tamamen kesmek üzereyim.

Futbolu geçtim öyle bir görüntüsü var ki bir köşede tık diye kalp krizi geçirecek herif...

images

Transferin son gününe kadar hiç takımın teklif dahi yapmadığı adamı almak büyük riski ve elimizde patladı. O kumarı icardi de oynadık tuttu. Papaz her zaman pilav yemezmiş!

Geri
Üst Alt