#91 Tanguy Ndombélé

Florya suyu basladi yaramaya. Iyi kilo vermis.

Hiçbir şey yapmasa Torreira ve Kaanı zaman zaman dinlendirse yine kafi. Ki form tutarsa ilk yazacağımız adam olur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaan ne alaka anlamadım ts maçında orta saha oynadı iyiydi sonra stoperde 2-3 maç oynadı hepsinde batırdı ne deseydim yani. Alakasız bi sallayış yapmışsın
Batırdı denecek bir şey yapmamıştı en fazla beğenmedim falan denecek şeyler yapmıştı ancak neden alındı en gereksiz transfer Emin'in yarısı kadar topçu değil tarzında post atıyordun her hafta diye anımsıyorum. Ezcümle sporcularımız hakkında daha sabırlı olunmalı görüşündeyim

Batırdı denecek bir şey yapmamıştı en fazla beğenmedim falan denecek şeyler yapmıştı ancak neden alındı en gereksiz transfer Emin'in yarısı kadar topçu değil tarzında post atıyordun her hafta diye anımsıyorum. Ezcümle sporcularımız hakkında daha sabırlı olunmalı görüşündeyim

ne boş bi girdaba soktun beni yaw kaan stoperde vazgeçilmez falan mı oldu. hatta orta saha oynasın diye alınan dombelenin konusunda pro dombele postu olarak onun yerine oynayan kaanı kullanarak bana sen ne anlıyon ki diyosun. dombele hususunda iddialıysan yakında tutar zaten. boş boş kaandan eminden bahsetmene gerek yoktu.

ne boş bi girdaba soktun beni yaw kaan stoperde vazgeçilmez falan mı oldu. hatta orta saha oynasın diye alınan dombelenin konusunda pro dombele postu olarak onun yerine oynayan kaanı kullanarak bana sen ne anlıyon ki diyosun. dombele hususunda iddialıysan yakında tutar zaten. boş boş kaandan eminden bahsetmene gerek yoktu.
Oyuncumuza dair diskuru değiştirmek istiyorum hepsi bu

Sahada oynar da kötü olursa o zaman oluşması gereken hava şimdiden oluşuyor

Bu taraftarda alışkanlık haline geliyor, bu baskı oyuncu eritir

Zayıfladı felan diyorlardı bana aynı gibi geldi

1700846230135.png

Geri
Üst Alt