- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
DiyosunHepsi pert oldu ne saplaması
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DiyosunHepsi pert oldu ne saplaması

3 lü ortasahada 8.5 numara gibi oynatmak mantıklı bence. Hücumda etkili olabilecek bir deliciliği varHücumda topu ayağına verdiğinde kendisine alan açabilme ve servis yapabilme özelliği olduğundan şu otobüs park eden rakiplere karşı Mertens'in yerinde denemek gerekebilir. Ön alan presinden kısarız ama top bizdeyken topu orada daha fazla tutarız belki. Mertens de, Kerem de ayağında top tutabilen oyuncular değil.
3'lü orta saha değil bence. Takımı orta sahada 1+2 yerleştirmek rakip stoperleri oyuna katıyor. Rahat oyun kurdurtuyor. Okan Buruk bunu asla istemiyor. Ben direkt Icardi'nin arkasında hücum aksiyonlarının dağıtıldığı merkez olarak düşündüm.3 lü ortasahada 8.5 numara gibi oynatmak mantıklı bence. Hücumda etkili olabilecek bir deliciliği var
3 lü ortasahada birini ilerde hücum presine yollayabilirsin illa 2 forvet gibi yerlesmek gerekmiyor ki zaten bize karşı konya gibi takımlar geriden fazla oyun kurmuyor. Kapanan takımlara karşı 3 lü ortasaha set oyununu güçlendirir bile. O dediğin icardi arkası yardımcı forvet gibi oynatmak bayern manu gibi takımlara karşı iyi işliyor geriden oyun kurarak oynadıkları için3'lü orta saha değil bence. Rakibi orta sahada 1+2 yerleştirmek rakip stoperleri oyuna katıyor. Rahat oyun kurdurtuyor. Okan Buruk bunu asla istemiyor. Ben direkt Icardi'nin arkasında hücum aksiyonlarının dağıtıldığı merkez olarak düşündüm.
Bunun doğru olduğundan emin değilim. Kaleci-stoper paslaşmalarını engelleyelim derken, hem takımın boyu daha da uzayıp rakip takımın geçişlerini engellemekte zorlanıyoruz, maçın ilerleyen bölümlerinde bu daha da belirginleşiyor; hem de o baskı direkt sonuç da vermiyor pek, rakip takımlar da enayi değil, ona göre oynuyorlar...3'lü orta saha değil bence. Takımı orta sahada 1+2 yerleştirmek rakip stoperleri oyuna katıyor. Rahat oyun kurdurtuyor. Okan Buruk bunu asla istemiyor. Ben direkt Icardi'nin arkasında hücum aksiyonlarının dağıtıldığı merkez olarak düşündüm.
Duvar dedigin pas attigi takim arkadaslari. H3men topu geri gonderiyolar. Hic bi anlami kalmiyo.dikine iyi gidiyor ama bi noktadan sonra duvara tosluyor