Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.445
- 4.829
- 1.618
sicacak sanki ayiAga bu adam gitsin ya. Zerre futbol yok aklında; bunun alacağı süreyi Eyüp,Hamza,Efe alsın
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sicacak sanki ayiAga bu adam gitsin ya. Zerre futbol yok aklında; bunun alacağı süreyi Eyüp,Hamza,Efe alsın
![]()
amerikan futbolu oynasak takımın yıldızı olurduAga bu adam gitsin ya. Zerre futbol yok aklında; bunun alacağı süreyi Eyüp,Hamza,Efe alsın
![]()
Zaha bunun yaninda yılan kalir ya. Bu herifte kendine saygı bile yok. Zaha hiç değilse fit duruyor. İnsan nasıl zayıflaması gerekiyorken daha da kilo alir? Bu herifin en az 20kg fazlasi var. Daha da fazla olabilir. Şuan tartiya ciksa 100+ olmasi muhtemelZaha ile aynı sorunları var (kilodan bağımsız)
kıvraklık ve çeviklik gitmiş ikisinde de
o durum haricinde diyorum yav - istekleri yok , çabaları yok günü geçiriyorlar gibime geliyor çoğu zaman.Zaha bunun yaninda yılan kalir ya. Bu herifte kendine saygı bile yok. Zaha hiç değilse fit duruyor. İnsan nasıl zayıflaması gerekiyorken daha da kilo alir? Bu herifin en az 20kg fazlasi var. Daha da fazla olabilir. Şuan tartiya ciksa 100+ olmasi muhtemel
Valla ben zahaya bir süre daha katlanabilirim. En azindan kurtardığı maçlar oldu. Bu adam ne yaptı koskoca bir 0. Bomboş ya. Şuan bizde olması hatta forma giymesi bile koskoca Galatasaray tarihine hakarettir.o durum haricinde diyorum yav - istekleri yok , çabaları yok günü geçiriyorlar gibime geliyor çoğu zaman.
yoksa evet benle aynı rejim modunda olması lazım ndombun
olabilir,şu şekilde bakıyorumValla ben zahaya bir süre daha katlanabilirim. En azindan kurtardığı maçlar oldu. Bu adam ne yaptı koskoca bir 0. Bomboş ya. Şuan bizde olması hatta forma giymesi bile koskoca Galatasaray tarihine hakarettir.
Brezilyalı Ronaldo da aynı böyle görünüyor.