#91 Tanguy Ndombélé

Aga bu adam gitsin ya. Zerre futbol yok aklında; bunun alacağı süreyi Eyüp,Hamza,Efe alsın
GEMBMQEXIAAjdIG
sicacak sanki ayi 😂

Zaha ile aynı sorunları var (kilodan bağımsız)

kıvraklık ve çeviklik gitmiş ikisinde de

Adamin zayıflaması lazimken daha da kilo alıyor. Takimda tutulmasinin bir tane olumlu yanı yok. Boşa kontanjen. Maas peşindeyse verin peşin gönderin en azından kontenjan açılır

Zaha ile aynı sorunları var (kilodan bağımsız)

kıvraklık ve çeviklik gitmiş ikisinde de
Zaha bunun yaninda yılan kalir ya. Bu herifte kendine saygı bile yok. Zaha hiç değilse fit duruyor. İnsan nasıl zayıflaması gerekiyorken daha da kilo alir? Bu herifin en az 20kg fazlasi var. Daha da fazla olabilir. Şuan tartiya ciksa 100+ olmasi muhtemel

Zaha bunun yaninda yılan kalir ya. Bu herifte kendine saygı bile yok. Zaha hiç değilse fit duruyor. İnsan nasıl zayıflaması gerekiyorken daha da kilo alir? Bu herifin en az 20kg fazlasi var. Daha da fazla olabilir. Şuan tartiya ciksa 100+ olmasi muhtemel
o durum haricinde diyorum yav - istekleri yok , çabaları yok günü geçiriyorlar gibime geliyor çoğu zaman.

yoksa evet benle aynı rejim modunda olması lazım ndombun

o durum haricinde diyorum yav - istekleri yok , çabaları yok günü geçiriyorlar gibime geliyor çoğu zaman.

yoksa evet benle aynı rejim modunda olması lazım ndombun
Valla ben zahaya bir süre daha katlanabilirim. En azindan kurtardığı maçlar oldu. Bu adam ne yaptı koskoca bir 0. Bomboş ya. Şuan bizde olması hatta forma giymesi bile koskoca Galatasaray tarihine hakarettir.

Bu herif ilaç falan mı kullanıyor, bu nasıl şişkinlik, bildiğin ödem tutmuş patlayacak gibi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben zahaya bir süre daha katlanabilirim. En azindan kurtardığı maçlar oldu. Bu adam ne yaptı koskoca bir 0. Bomboş ya. Şuan bizde olması hatta forma giymesi bile koskoca Galatasaray tarihine hakarettir.
olabilir,şu şekilde bakıyorum

Zaha topla ne yapıyor - aynı çalımı deneyip %75 oranda adamı geçemiyor. topla beraber hızıyla adam geçemiyor (o hız artık yok gibi ) - şut nadiren görüyoruz.

Ndomb ne yapıyor - boştaki topu dağıtıyor ama başka olumlusu yok.

sonuç olarak ikiside şu an beklenen verimin çok uzağında benim nezdimde. Keza Tete'de öyle ...yarım sezon olmuş daha bekleyelim edelim diyemem Zaha ve Tete için. Ndomb uzun süre geldi zaten oynamadı - oynayası yok gibi takılıyor maalesef. Beni üçü arasında en çok üzen ndomb oldu.

Aldığın 3.136.000 Avro haramdır bilesin. Bu adamin bide 16m satinalma bedeli var istesek alabiliyoruz yani. Buna degil 16 600k veren çıkmaz. Tottenham daha bunu hiç bir yere kiralayamaz.

Adam damacana gibi dolaşıyo ortada. Bu tip adamların kadroda bulunması diğer oyuncuların da motivasyonunu,disiplinini düşürür mümkünse yolları ayırmak lazım

son gün son saat oyuncu alırsan cok norma anlaşma yaparken geri gönderme maddeside eklenmez

elinde kurbanlık kars camışı gibi beslersin boşu boşuna

Su adamin takimda tutulmasi, sahada oynamasi, formamizi giymesi armaya hakaret yemin ederim hakaret. Bu formayi layigiyla giyen onlarca yuzlerce eski oyuncumuza hakaret. Gocup giden eski efsanelerimize hakaret.

Bunlari neden diyorum. Mesela bir oyuncu vardir atiyorum Halil. Adamin kapasitesi belli o kapasite dahilinde elinden geleni yapiyor. He o da bu formayi giymemeli ama en azindan skandal bir durum degil

Fakat bu Ndombele prof futbolcu adam pofuduk sisman bir tip. İs ahlaki yok, kimseyi taktigi yok, futbol oynama istegi yok, iyi olacagi da yok. Fakat buna ragmen hala kadroda tutuluyor

İsin daha aci kismini soyleyeyim. Kadroda tutulmasinin sebebi yollarsak yerine adam almak zorunda kaliriz diye dusunmeleri. İste bu kadar aciz duruma dustuk

Eskiden boyle durumlarda kadro disi olurdu biz oyunculari kazanacaz diye takimi kaybediyoruz. Ndombele oynasa sana ne verebilir su haliyle.

Bu adamin bu halde sahaya cikarilmasi rezalet. Kendine saygisi olan hicbir kulubun yada teknik adamin yapmasi mumkun degil. Yonetimin Okan hocaya bir dur demesi lazim.

Geri
Üst Alt