Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.228
- 34.151
- 2.478
Sakatim de oynama bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taraftar ile alakası yok ağabey lazio bıraksa alacaktık herifi.Sezon başına gittim biran .Taraftar gece boyu baskı yaptı ve yola çıkan adamı geri çevirttiler.Sonuç:Ndombele..Başka söze hacet yok maalesef. Buarada söylediklerine katılıyorum. Arada kaynamasın.
Barisin maasi taş catlasa 500bin eurodur. Bu arkadasinki nekadar? 3m uzeri. Bay şimdiye kadar cok iyi geldi, peki bu arkadasin 1tane iyi bir maci varmi? Dayak yemedigine dua etsinKendisi iyi oynamadı ancak;
Forumca "vurun kahpeye" moduna geçildiğini düşünüyorum.
Dombele'den farksız bir performans göstermeyen oyuncuların hiçbirine bir şey denmedi. Özellikle Barış. Dün sahada Dombele'den bile kötüydü.
Barisin maasi taş catlasa 500bin eurodur. Bu arkadasinki nekadar? 3m uzeri. Bay şimdiye kadar cok iyi geldi, peki bu arkadasin 1tane iyi bir maci varmi? Dayak yemedigine dua etsin
Daha neler, şu durumda Barış bahsedeceğin son oyuncu olmalı, hele de Dombili ile kıyas dahi edilmez. Barış'ın yerlerde sürünen hali Dombili'den faydalıdır o kadar net söyleyebilirim.Kendisi iyi oynamadı ancak;
Forumca "vurun kahpeye" moduna geçildiğini düşünüyorum.
Dombele'den farksız bir performans göstermeyen oyuncuların hiçbirine bir şey denmedi. Özellikle Barış. Dün sahada Dombele'den bile kötüydü.
Ndombele'yle Barış ne alaka yav? Barış 1 maç kötüyse ndombele sezon başından beri kötü. Trabzon Antep Samsun maçlarında gtümüzü kurtaran Barış'tı bu maç iyi değildi diye linç mi edelim? Kaldı ki dinlenmesi gerekiyordu zaten. Kupa maçı diye sallamamıştır diğerleri gibi
Sadece barisi yorumlamissin, halbu ki dombele basligindayiz. EnteresanMaaşının miktarının azlığı çokluğu bana göre bir oyuncuya kötü oynama hakkını tanımıyor.
Önceki maçlarda iyi oynamış olması da yine kötü oynama hakkını vermiyor.
Sakatlıktan çıkmışsındır, formsuzdur olabilir.
Net olarak Barış bugün rezalet bir oyun sergiledi. Olur böyle deyip geçmememiz gerekir. Neden böyle oldu? Hayırdır dememiz gerekir. Çünkü bugün böyle oynadıktan sonra 2 gün sonra çok kritik bir Avrupa maçında da böyle oynayıp oynamayacağını bilemezsin.
Katılıyorum sana ama şuna hayıflanıyorum 8-10 numara eksiğimiz uzun zamandır bariz ortada .nasıl hiçbir sağlam hamle yapılamıyor.Kimse bulunamıyor bende ona hayret ediyorum.2 ay beklendi ve sonrasında Ndombele geldi.Çok şaşkınlıkla izliyoruz .Torreirayı bulup getirenler nasıl bir sağlam 8 numara bulamıyor koca Avrupa'da.Biliyorsun ben aslında Vecino değil F/P olarak Moldeli Erik Breivick 'i istemiştim herdaim.Onada nazar ettik amataraftar ile alakası yok ağabey lazio bıraksa alacaktık herifi.
ki iyi ki almamışız, diğer alternatif ndombele diye vecino mantıklı bir opsiyona dönüşmüyor. yazılan maliyetler korkunçtu 32 yaşında bir adam için
Daha neler, şu durumda Barış bahsedeceğin son oyuncu olmalı, hele de Dombili ile kıyas dahi edilmez. Barış'ın yerlerde sürünen hali Dombili'den faydalıdır o kadar net söyleyebilirim.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barış her maç farklı mevkide oynamak durumunda kalan bir oyuncu, bir maç en uçta gol arıyor, diğer maç savunmada kademeye giriyor, açıkçası ara ara inişleri de olabilir ki böylesi maçlarda konsantrasyon kaybı ile bu doğaldır. Ama ... herhangi bir ilerleme emaresi dahi gösteremiyor, mental olarak bitmiş gibi. Kendine saygısı olmayan birine de başkası hiç saygı göstermez, burada sorun eleştirenler de değil, adamın kendisinde.Dombele şu an forumun stres topuna dönmüş vaziyette.
Dombele, Halil, Kerem A.
Bu 3'ünü bir kenara koyalım. Dünkü maçta Barış çok kötüydü, Sanchez çok kolay çalımlar yedi vs.
Gel Dombele'de stresini at okey ama sen bu oyuncular niye böyleydi demezsen ve yarın önemli bir maçında yine böyle oynarlar ise sonradan oturup sızlanmasın kimse.