#91 Tanguy Ndombélé

Oyuncularımızın fiziksel özellikleriyle alakalı aşağılayıcı ifadeler kullanmak ceza sebebidir.

'dombili' 'ndombili' vb. ifadeleri kullanmayalım.

Daha fazla kimse ceza yemesin diye konu bir süre kapalı kalacak ve uyarı mesajını her konuyu açan üye görür.
Beni koru artik

kendisine verilen parayla çok iyi bir basketbol, voleybol takımı kurulurdu. yazık, çok üzücü

Bunun 1000 dk oynamazsa 2 milyon ödeme işi muhtemelen doğru. Hiç ihtiyacımız yokken, hiç olumlu bir şey yapmamışken sahaya atıp duruyor dk dolsun diye. Başka mantıklı açıklaması yok

Son 5-6 dakika oynayınca çok faydalı.rakipleri fiziğiyle cüssesiyle eziyor.

topa değdi mi ?

yemin ederim torreira yrine girdiği için 3-2 den sonra 3-3 ten korktum alan açık bırakır diye .

dakika olayı doğru galiba bu maçta bile oyuna girmesi garipti

bu dakika olayını yapmazsak cezası ne oynamasından kötü değildir inş

Sözleşme detaylarını bilmemekle birlikte Ankaragücü maçında artık 11 de sahaya çıkmalı. Takım pert oldu, şimdi oynamayacaksa ne zaman oynayacak bu eleman, 1 maçta da idare eder heralde çuvallamaz.

Bunun 1000 dk oynamazsa 2 milyon ödeme işi muhtemelen doğru. Hiç ihtiyacımız yokken, hiç olumlu bir şey yapmamışken sahaya atıp duruyor dk dolsun diye. Başka mantıklı açıklaması yok
Dakikadan ziyade şu kadar maçta oynamalı (kaç dk oynadığındam bağımsız) diye madde var bence. Her maç 3-5 dk oynatarak süre doldurulmaz ki

İstediğin kadar yetenekli ol istemedikten sonra olmuyor işte.

Adam 3.5 m Euronun hatrına sahaya çıkıyor.

Sen bu adama 300-400 bin euro versen muhtemelen ceketini alıp gider.

Sözleşme detaylarını bilmemekle birlikte Ankaragücü maçında artık 11 de sahaya çıkmalı. Takım pert oldu, şimdi oynamayacaksa ne zaman oynayacak bu eleman, 1 maçta da idare eder heralde çuvallamaz.

Edemez, maç değil 10 dakika bile edemez, bu adamın futbol oynamaması gerekiyor, muhtemelen bağlayıcı bir sözleşmesi var diye Okan hocanın eli kolu bağlı

ulan en kötüsü de ankaragücü maçında yine ihtiyacımız var bu herife. orta saha rotasyonumuz yerlerde. dayıyla torreria dinlenemiyor. 1 maç çıkıp oynasa 1 maç alsa sadece başka bir beklentim yok bu heriften

gerçekten insanda biraz utanma olur. Torreira’ya da topçu deniliyor bu zahtta da. Pişkin pişkin de hareketleri nefret ediyorum bu adamdan, armaya hakaret üstüne forma giymesi. İlk 11 için alındı beyfendinin 10 dk oynayacak gayreti yok, aldığı para haram zıkkım olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

müthiş bir adam.

87 ila 90+5 arası için ligin en iyi topçusu.

böyle bir silah hiçbir takımda yok.

Geri
Üst Alt