- 20 Ağustos 2009
- 16.757
- 20.285
- 2.973
Geçmiş olsun her şeye uzun analiz kasmaya lüzum yok üç günde ederinden fazla bonservis vermeden kimse oyuncusunu vermezdi sana. Risk aldın bu da riskin parçası zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tokmakcı abim adını parantez içine almasan bu mesajı ben atmışım sanardım helal olsun. Uçak biletimi alırsan ziyaretine gelicemEkli dosyayı görüntüle 235060
Oyle mi olmus !
Serge ageer,,,,
Adi sosyatik ama icerigi CUCUK kadar..!
Sicayim öyle riske. Herif oynayip sakatlansa gam yemicem. 20 gun turnuvadan dönmesini bekledik üstüne sakat geldi. Madem sakat niye gidip avrupaya yazdik baskasini yazaydikGeçmiş olsun her şeye uzun analiz kasmaya lüzum yok üç günde ederinden fazla bonservis vermeden kimse oyuncusunu vermezdi sana. Risk aldın bu da riskin parçası zaten.
Olan olduktan sonra konuşmak kolay ama keşke Munier riskine girseymisiz. En azından sakat değilken ne vereceğini biliyoruz. Aurier fit olsaydı da içine sinmiyordu çoğu kisininGeçmiş olsun her şeye uzun analiz kasmaya lüzum yok üç günde ederinden fazla bonservis vermeden kimse oyuncusunu vermezdi sana. Risk aldın bu da riskin parçası zaten.
anasını satim gidiyoruz ülkelerinin alpaslan türkeşlerini alıyoruz önce ziyech sonra buBelki turnuvada sakat sakat oynuyordu dandik bir Afrika kupası yüzünden ölümüne oynuyorlar.