- 12 Ocak 2013
- 48.790
- 56.246
- 4.128
serge kadayıfından 1000 kere daha mantıklıydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamanı konuşuyorsak katılmıyorum ama şuanı konuşuyorsak haklısın...serge kadayıfından 1000 kere daha mantıklıydı
E ne o zaman?Bütün maçı izledik o gün forumda. Bombok ve agresif oynuyordu bir tsne pozisyonda kirmizisi atlandi cift saridan atilacakti hocasi ondan çıkardı sakatlık falan hikaye o maçta bir bok olmadı buna
evet her zamanki gibi.Ama erden timura yakışmadı bu hata...Rnktş merak etme bu hatadan ders alır önümüzdeki transfer döneminde daha büyük hata yaparız
la senı aglatırımYapacak birsey yok, aglamayin kizlar gibi.
Daha önceki maçlarda sakatlanip bile bile sakat oynamış olabilir. Onu demeye getiriyorum. Herifler için ölümcül derecede önemli oluyor bu mal kupa. Adam kupayi aldi, bizden paralari da cukkaladi ona giren yok bize girdiE ne o zaman?
Davinson 1 antrenmanla Kopenhag'a gitti orada da ilk yarıda direk adalesini tuttu 33 gün sonra döndü. Riske atacağımızı sanmam.Davinson'u aynı sakatlıkla iki haftada oynattık ama yine sakatlandı risk tabi ne olur bilemiyorum Beşiktaş deplasmanına denenir belki.
kolaj makinesine upgrade almış sanırım kral
Şampiyonluk primi alacak bi de1 ay Afrika kupasi 1 ay sakatlik 1 ay takima adapte olacak isinacak derken sezon bitti.
Ne alisi ne turapi hocam. Adama pas vermeye bile korktu takım yanlış birsey yaparda sicar diye. Babalarimiz hali sahaya gittiğinde adam eksikse 10 yasinda cocukken bizi oynatmasi gibi bir durum Ali turapin sahadaki duruşu hali3 lu defansa dönelim desek Okan hoca risk almaz bu kadar az puan farkı varken .
Madem Ali turap ile profesyonel sözleşme imzaladik oynasın cocuk defans yapsa yeter çıkmasın ileri zaten baris Alper gidip geliyor savunma yapsa yeter .
Bu aurier de tribünde ziyech ile Afrika kupası sohbeti yapsın.
Dua edelim de kohln iyi çıksın