- 28 Temmuz 2019
- 46.753
- 47.895
- 3.633
forma nosu 93 olacak galiba
neden 93 acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
basarili![]()
Sacha Boey, Instagram: "Une nouvelle page s’ouvre et tout reste à écrire. Une folie ces premiers jours à Istanbul, ma nouvelle maison. Merci pour votre accueil et vos nombreux messages. J’ai hâte de débuter sous mes couleurs, devant vous les support
139K likes, 2,085 comments - sacha_boey, July 27, 2021: "Une nouvelle page s’ouvre et tout reste à écrire. Une folie ces premiers jours à Istanbul, ma nouvelle maison. Merci pour votre accueil et vos nombreux messages. J’ai hâte de débuter sous mes couleurs, devant vous les supporters et vivre...www.instagram.com
As değilfransa ligini 6. sırada bitirmiş takımın as sağ bek oyuncusunu nasıl 1 milyona aldık anlamadım
dijonda as mış sorryAs değil
Kap açıklamasında sanki 4 yıllığına kiralamışız gibi anlaşılıyor.. şüpheli bir durumfransa ligini 6. sırada bitirmiş takımın as sağ bek oyuncusunu nasıl 1 milyona aldık anlamadım
Berkan transferi de aynı şekilde açıklandı. Cümle devrik yoksa KAP bildiriminde işlem türü Satın Alma olarak girilmiş zaten, sorun yok yani. Ama saçma sapan bir cümle kuruluyor son iki açıklamada, düzeltirler umarım.Kap açıklamasında sanki 4 yıllığına kiralamışız gibi anlaşılıyor.. şüpheli bir durum
O zaman millet niye ucuza aliyor dememeniz lazımmaliyeti yaşı ve geldiği kulübü baz aldığımızda muhtemelen çöp gibi görünüyor bu yaşta sağ bek rennes de oynayacak bu maliyetlere imkansız umarım iyi çıkar
2019da da var o iz.![]()
03.05.2021 09.07.2021 Knee Injury
![]()
Sacha Boey (Galatasaray) Stats - Player Profile - Flashscore.in
View the player profile of Sacha Boey (Galatasaray) on Flashscore.in. Career stats (appearances, goals, cards) and transfer history.www.flashscore.in
Geçenlerde de sol dizi dikkatimi çekmişti. Transfermarkt'da herhangi bir sakatlık geçmişi görememiştim. 2 aylık bir sakatlık gibi görünüyor.