#93 Sacha Boey

basarili

fransa ligini 6. sırada bitirmiş takımın as sağ bek oyuncusunu nasıl 1 milyona aldık anlamadım

Kap açıklamasında sanki 4 yıllığına kiralamışız gibi anlaşılıyor.. şüpheli bir durum
Berkan transferi de aynı şekilde açıklandı. Cümle devrik yoksa KAP bildiriminde işlem türü Satın Alma olarak girilmiş zaten, sorun yok yani. Ama saçma sapan bir cümle kuruluyor son iki açıklamada, düzeltirler umarım.

maliyeti yaşı ve geldiği kulübü baz aldığımızda muhtemelen çöp gibi görünüyor bu yaşta sağ bek rennes de oynayacak bu maliyetlere imkansız umarım iyi çıkar

sacha boey diyeceksiniz dedirtir umarım biz cimbomseverlere.

E79re-KXEAMKPTH

03.05.2021 09.07.2021 Knee Injury

Geçenlerde de sol dizi dikkatimi çekmişti. Transfermarkt'da herhangi bir sakatlık geçmişi görememiştim. 2 aylık bir sakatlık gibi görünüyor.

Konuşmak için erken ama, bazı şeyler de iyi kötü kapasiteyi belli eder. Maksimum Nazım Sangare çıkar gibi. Umarım yanılırım.

Asla zarar ettirmeyeceksin ve daha da iyi olacaksın. Sana her genç oyuncuya olduğu gibi sonuna kadar güveniyorum.

İyi bir sağ stoper ve oyun kurucu ile bambaşka bir adam izlettireceksin bizlere biliyorum.

Geri
Üst Alt