#93 Sacha Boey

o kdr topçu var bi bu herif sakat sebebi de belli aslında ---->
1635529630509.webp

Oyuncunun hiç suçu yok suçlu hatalı olan tamamen kulüp.ve yetkililer adamın sakatlığını basit adale sakatlığı gibi söylediler 2 ay geçti oyuncu yok ve Dr hala sakatlığı nedir söylemiyor

50-55 gün oldu.

Eğer duyurulduğu gibi sakatlığı grade 2 arka uyluksa çok uzun bir süre. Marsilya maçında da oynasa da uzun. Feghouli bile aynı sakatlıktan 20 günde dönmüş adam.

Geçen gün Yener İnce'nin açıklamaları rezaletti, ne demek yüksek tempoda sakatlık yaşamaması için çabalıyoruz? Böyle tedavi mi olur!

Şimdiden sezonun % 25'ini kaçırdı, maalesef hiç hoş sinyaller de almıyorum ya oyuncuda, ya sağlık heyetinde bir problem var, bu sakatlıktan kimse bu kadar uzak kalmaz hele de yaşı 21se.

Bir de kariyerinde sakatlanmamış adam diye bahsedilmesi de ayrı komedi, zaten 1 sezon profesyonel kariyeri var adamın, ondan öncesi senin baktığın transfermarkt isimli sitede yazmıyor. Adamın dizinde koskoca yarık var, yürürken olmuştur kesin ama transfermarkt bilgelerine göre ilk sakatlığını bizde yaşadı.

50-55 gün oldu.

Eğer duyurulduğu gibi sakatlığı grade 2 arka uyluksa çok uzun bir süre. Marsilya maçında da oynasa da uzun. Feghouli bile aynı sakatlıktan 20 günde dönmüş adam.

Geçen gün Yener İnce'nin açıklamaları rezaletti, ne demek yüksek tempoda sakatlık yaşamaması için çabalıyoruz? Böyle tedavi mi olur!

Şimdiden sezonun % 25'ini kaçırdı, maalesef hiç hoş sinyaller de almıyorum ya oyuncuda, ya sağlık heyetinde bir problem var, bu sakatlıktan kimse bu kadar uzak kalmaz hele de yaşı 21se.

Bir de kariyerinde sakatlanmamış adam diye bahsedilmesi de ayrı komedi, zaten 1 sezon profesyonel kariyeri var adamın, ondan öncesi senin baktığın transfermarkt isimli sitede yazmıyor. Adamın dizinde koskoca yarık var, yürürken olmuştur kesin ama transfermarkt bilgelerine göre ilk sakatlığını bizde yaşadı.
Bu konu cidden saçma yerlere çekiliyo en hatasız kişi belki de hocadır bu konuda lakin topçudaki sorun görülmeyip herkes hpcaya yükleniyo ilginç bi şekilde

Marsilya maçında o kadar yüksek tempoda oynamamasına rağmen sakatlanması düşündürücü açıkçası saracchinin çok daha tempolu oynadığı maçlar vardı allahtan yedlin sırıtmadı yoksa herkes yangın yapıyodu şu an

Bu konu cidden saçma yerlere çekiliyo en hatasız kişi belki de hocadır bu konuda lakin topçudaki sorun görülmeyip herkes hpcaya yükleniyo ilginç bi şekilde

Marsilya maçında o kadar yüksek tempoda oynamamasına rağmen sakatlanması düşündürücü açıkçası saracchinin çok daha tempolu oynadığı maçlar vardı allahtan yedlin sırıtmadı yoksa herkes yangın yapıyodu şu an
Bacağının yarısı bantlıydı. Doktor bizim baytardan bozma gibi.
Hatırla Fernando da sürekli sakatlık yaşardı, Falcao da

Bacağının yarısı bantlıydı. Doktor bizim baytardan bozma gibi.
Hatırla Fernando da sürekli sakatlık yaşardı, Falcao da
Falcao 90 dk oynasa şu anki takımında da sakaylanır
Fernando kendine bakmıyordu bizde ne hikmetse büyük maç olduğu zaman hep sahadaydı maç seçiyodu bariz

Boey de ise hiç iyi izlenim almıyorum ne mariano ne fernando bu kadar uzun sürelş sakatlanmamışlardı hatta feg de bu herif 21 yaşında olmasına rağmen devre arasının bitiminde oynar mı diye düşünüyoruz

Benim için cevap belli aslında bu sene içinde bir sakatlık daha yaşarsa dehleyelim gitsin gerekirse kalite olarak bir iki tık altını alalım lakin katlanmaya gerek yok

Falcao 90 dk oynasa şu anki takımında da sakaylanır
Fernando kendine bakmıyordu bizde ne hikmetse büyük maç olduğu zaman hep sahadaydı maç seçiyodu bariz

Boey de ise hiç iyi izlenim almıyorum ne mariano ne fernando bu kadar uzun sürelş sakatlanmamışlardı hatta feg de bu herif 21 yaşında olmasına rağmen devre arasının bitiminde oynar mı diye düşünüyoruz

Benim için cevap belli aslında bu sene için de bir sakatlık daha yaşarsa dehleyelim gitsin gerekirse kalite olarak bir iki tık altını alalım lakin katlanmaya gerek yok
Tam hocalık topçu var elimde hem de rumen

Bu herife kronik sakat olabilir dedik diye kuş diyenler oldu.Adam iki ay daha yok.Oynamadıktan sonra Dani Alves olsa bize ne.Kaç sezondur sakat oyuncu izlemekten bıktım.1 maç var 10 maç yok.

???? (sol dize dikkat)

gerçi sakatlığına uyluk diyorlar ama?
boey2.jpg

Saglik ekibi nasil inceledi acaba transfer olmadan bu arkadasi? Belliki bir sikinti var bunda. Ne cektik ya son yillarda bu beklerden? Ya müzmin sakat oluyorlar yada bir sezon iyi oynayip kendilerini salliyorlar

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20 yaşındasın daha ya. De hayde dön artık.

Geri
Üst Alt