#93 Sacha Boey

adam düz kosulara bile baslayamadı gizlenen birşeyler oldugu açıktı ama anlamadıgım şey neden gizliyoruz sanki gizleyınce tepki olmayacakmı

Falcao ispanyadaki bir doktora adelelerini tamir ettirmişti o günden beri sakatlanmadı. O doktora göndersek iyi olur

Yüzde yüz farklı bir mevzu var, adale sakatlığının uzmanı oldu bu forum kimler kaç günde döndü.

50-55 gün oldu.

Eğer duyurulduğu gibi sakatlığı grade 2 arka uyluksa çok uzun bir süre. Marsilya maçında da oynasa da uzun. Feghouli bile aynı sakatlıktan 20 günde dönmüş adam.

Geçen gün Yener İnce'nin açıklamaları rezaletti, ne demek yüksek tempoda sakatlık yaşamaması için çabalıyoruz? Böyle tedavi mi olur!

Şimdiden sezonun % 25'ini kaçırdı, maalesef hiç hoş sinyaller de almıyorum ya oyuncuda, ya sağlık heyetinde bir problem var, bu sakatlıktan kimse bu kadar uzak kalmaz hele de yaşı 21se.

Bir de kariyerinde sakatlanmamış adam diye bahsedilmesi de ayrı komedi, zaten 1 sezon profesyonel kariyeri var adamın, ondan öncesi senin baktığın transfermarkt isimli sitede yazmıyor. Adamın dizinde koskoca yarık var, yürürken olmuştur kesin ama transfermarkt bilgelerine göre ilk sakatlığını bizde yaşadı.
Adminim seninle surekli ayni fikirdeyiz ama Beni banlamaktan bikmiyorsun.

Şahsen pva yedlinden daha beter şu anda fakat yeni geldi gitceğini sanmıyorum fakat en geç yazın gönderilmeli pva beklerde 2 yabancıdan fazlası lüks
Yedlin en azinda elinden geleni yapmaya calisiyor iyi veya kotu tartisirizki bence son haftalar defansif acidan iyi.Ama.Pva Vurdum duymaz Belki bu devre arasi Babelden kurtulca ama Bu Pva Gamsizlik kontenjanini dolduracak.

Nasıl Marcao stoperde vazgeçilmez ve üst düzey oynuyorsa bu adamda bizim için sağ bekte öyle. Oynadığı maçlarda öyle tat bıraktı ki ağızda yeminle insan arıyor.

Daha cacik olmaz

Guzel bir tad birakti agizda ve bitti

Kendisine fransada santiyelerde bol sans diliyorum zira bizden sonra santiyede anca is bulur

Bugünkü idmanda da yok hatta düz koşuda bile yok
Koskoca kulüp 2 aydır ortalarda olmayan oyuncunun sakatlığı nedir detaylı bilgi bile vermiyor
Zaten 2 3 ay daha dönmezse yalan olduğu ortaya cikar

Harbiden ne oldu da bu çocuk ortalardan kayboldu? Sakatlığı ne?

Böyle böyle unutacağız herhalde hiç yokmuş gibi davranacağız, Yener bey 2 röportaj sonra "Boey mi? Çıkaramadım o kim." Diyecek.

Gözünden yaralanan vardı mesela. Yemin ederim adını unuttum çocuğun şuan gelmiyor aklıma o nasıl acaba.

Böyle böyle unutacağız herhalde hiç yokmuş gibi davranacağız, Yener bey 2 röportaj sonra "Boey mi? Çıkaramadım o kim." Diyecek.

Gözünden yaralanan vardı mesela. Yemin ederim adını unuttum çocuğun şuan gelmiyor aklıma o nasıl acaba.
Kök hücre nakli yapılacaktı en son

Geri
Üst Alt