- 1 Ocak 2011
- 15.328
- 10.402
- 1.838
Kovsunlar Şu Yener ince denilen adami.Hic bi işe yaradigi yok.Bunun yaptigi devlet Hastanesindeki Doktorlarda yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim seninle surekli ayni fikirdeyiz ama Beni banlamaktan bikmiyorsun.50-55 gün oldu.
Eğer duyurulduğu gibi sakatlığı grade 2 arka uyluksa çok uzun bir süre. Marsilya maçında da oynasa da uzun. Feghouli bile aynı sakatlıktan 20 günde dönmüş adam.
Geçen gün Yener İnce'nin açıklamaları rezaletti, ne demek yüksek tempoda sakatlık yaşamaması için çabalıyoruz? Böyle tedavi mi olur!
Şimdiden sezonun % 25'ini kaçırdı, maalesef hiç hoş sinyaller de almıyorum ya oyuncuda, ya sağlık heyetinde bir problem var, bu sakatlıktan kimse bu kadar uzak kalmaz hele de yaşı 21se.
Bir de kariyerinde sakatlanmamış adam diye bahsedilmesi de ayrı komedi, zaten 1 sezon profesyonel kariyeri var adamın, ondan öncesi senin baktığın transfermarkt isimli sitede yazmıyor. Adamın dizinde koskoca yarık var, yürürken olmuştur kesin ama transfermarkt bilgelerine göre ilk sakatlığını bizde yaşadı.
Yedlin en azinda elinden geleni yapmaya calisiyor iyi veya kotu tartisirizki bence son haftalar defansif acidan iyi.Ama.Pva Vurdum duymaz Belki bu devre arasi Babelden kurtulca ama Bu Pva Gamsizlik kontenjanini dolduracak.Şahsen pva yedlinden daha beter şu anda fakat yeni geldi gitceğini sanmıyorum fakat en geç yazın gönderilmeli pva beklerde 2 yabancıdan fazlası lüks
Aga dediklerin cikiyor diye 100 kere tekrarlamana gerek yok.Her konuya bunu yazip duruyorsunBu herife kronik sakat olabilir dedik diye kuş diyenler oldu.Adam iki ay daha yok.Oynamadıktan sonra Dani Alves olsa bize ne.Kaç sezondur sakat oyuncu izlemekten bıktım.1 maç var 10 maç yok.
Sacha Boey nerede oturuyorsa bu süreçte o bölgenin aile hekimi ilgilensin bence daha çabuk döner diye düşünüyorum.Kovsunlar Şu Yener ince denilen adami.Hic bi işe yaradigi yok.Bunun yaptigi devlet Hastanesindeki Doktorlarda yapar.
Bizim aile Hekimi Ozgur hoca var yemin ederim Yenerden daha iyi adamSacha Boey nerede oturuyorsa bu süreçte o bölgenin aile hekimi ilgilensin bence daha çabuk döner diye düşünüyorum.
Kök hücre nakli yapılacaktı en sonBöyle böyle unutacağız herhalde hiç yokmuş gibi davranacağız, Yener bey 2 röportaj sonra "Boey mi? Çıkaramadım o kim." Diyecek.
Gözünden yaralanan vardı mesela. Yemin ederim adını unuttum çocuğun şuan gelmiyor aklıma o nasıl acaba.