- 26 Kasım 2012
- 185.502
- 257.983
- 5.998
o kdr topçu var bi bu herif sakat sebebi de belli aslında ---->
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

sarachiden sonra sacha da gazi oldu. sıradaki piyango kime vuracak acabao kdr topçu var bi bu herif sakat sebebi de belli aslında ----> Ekli dosyayı görüntüle 140974
Bu konu cidden saçma yerlere çekiliyo en hatasız kişi belki de hocadır bu konuda lakin topçudaki sorun görülmeyip herkes hpcaya yükleniyo ilginç bi şekilde50-55 gün oldu.
Eğer duyurulduğu gibi sakatlığı grade 2 arka uyluksa çok uzun bir süre. Marsilya maçında da oynasa da uzun. Feghouli bile aynı sakatlıktan 20 günde dönmüş adam.
Geçen gün Yener İnce'nin açıklamaları rezaletti, ne demek yüksek tempoda sakatlık yaşamaması için çabalıyoruz? Böyle tedavi mi olur!
Şimdiden sezonun % 25'ini kaçırdı, maalesef hiç hoş sinyaller de almıyorum ya oyuncuda, ya sağlık heyetinde bir problem var, bu sakatlıktan kimse bu kadar uzak kalmaz hele de yaşı 21se.
Bir de kariyerinde sakatlanmamış adam diye bahsedilmesi de ayrı komedi, zaten 1 sezon profesyonel kariyeri var adamın, ondan öncesi senin baktığın transfermarkt isimli sitede yazmıyor. Adamın dizinde koskoca yarık var, yürürken olmuştur kesin ama transfermarkt bilgelerine göre ilk sakatlığını bizde yaşadı.
Bacağının yarısı bantlıydı. Doktor bizim baytardan bozma gibi.Bu konu cidden saçma yerlere çekiliyo en hatasız kişi belki de hocadır bu konuda lakin topçudaki sorun görülmeyip herkes hpcaya yükleniyo ilginç bi şekilde
Marsilya maçında o kadar yüksek tempoda oynamamasına rağmen sakatlanması düşündürücü açıkçası saracchinin çok daha tempolu oynadığı maçlar vardı allahtan yedlin sırıtmadı yoksa herkes yangın yapıyodu şu an
Falcao 90 dk oynasa şu anki takımında da sakaylanırBacağının yarısı bantlıydı. Doktor bizim baytardan bozma gibi.
Hatırla Fernando da sürekli sakatlık yaşardı, Falcao da
Tam hocalık topçu var elimde hem de rumenFalcao 90 dk oynasa şu anki takımında da sakaylanır
Fernando kendine bakmıyordu bizde ne hikmetse büyük maç olduğu zaman hep sahadaydı maç seçiyodu bariz
Boey de ise hiç iyi izlenim almıyorum ne mariano ne fernando bu kadar uzun sürelş sakatlanmamışlardı hatta feg de bu herif 21 yaşında olmasına rağmen devre arasının bitiminde oynar mı diye düşünüyoruz
Benim için cevap belli aslında bu sene için de bir sakatlık daha yaşarsa dehleyelim gitsin gerekirse kalite olarak bir iki tık altını alalım lakin katlanmaya gerek yok
Geniş listede vardır her türlü alternatifleri ya bulunur asıl sol bek bulmak daha zor fakat şu cacace denen elemana bakmak lazımTam hocalık topçu var elimde hem de rumen
Yedlin den çıkmak lazım Cacace için ve yerli bir sağbekGeniş listede vardır her türlü alternatifleri ya bulunur asıl sol bek bulmak daha zor fakat şu cacace denen elemana bakmak lazım
Şahsen pva yedlinden daha beter şu anda fakat yeni geldi gitceğini sanmıyorum fakat en geç yazın gönderilmeli pva beklerde 2 yabancıdan fazlası lüksYedlin den çıkmak lazım Cacace için ve yerli bir sağbek