- 3 Temmuz 2012
- 137.886
- 86.797
- 5.338
yazık oldu ftnin elinde genc 1 yıldız daha gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapmayın arkadaşlar recep sen bari yapma gözünüzü seveyim .yazık oldu ftnin elinde genc 1 yıldız daha gitti
haklısın üstadYapmayın arkadaşlar recep sen bari yapma gözünüzü seveyim .
Adam ıyi çıkar FT elinde yok olacak
Adam kötü çıkar FT transfer edeceğin adama bilmem ne .
Adam kötü başlar ıyi oynamaya doğru gider FT sayesinde oldu .
FT düşmanlığı bu resmen tamam sevme gitsin diyin ama bu muhalefetlik nedir ya ortada hiç birşey yok sadece düz yukarıda yazdığım gibi.
Tamam FT gitsin artık eskisi gibi değil psv maçından sonra bende savunmayacagim dedim bi değişim yapılacaksa hocadan başlansın ama böyle mı olacak ? Bu davranış biçimi senle alakalı değil genel ft düşmanlarının durumu hoş mu yani galatasaraya ne yararı var bu mesajların varsa aydınlatin bende sizin yolunuzdan gideyim.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayır öyle demek istemedim. Senin dediğin çok haklı. Ama bu sözün sanki aslında öyle birşey yokmuş da hocaya sallamak için söylendiği fikrinde olanlar var. Onlar bu cümlenin altını çizerek okusunlar düşünsünler.yooo ciddiyim gayet
Enteresan bi herif.
Rakipte hizliydi cünkü..Rakip cok kötüydü. Saglam takimlara karsi nasil oynuyor ona bakmak Lazim. Ama bana sanki biraz yavas geldi. Hizli oyuncu sandim