#93 Sacha Boey

yazık oldu ftnin elinde genc 1 yıldız daha gitti
Yapmayın arkadaşlar recep sen bari yapma gözünüzü seveyim .

Adam ıyi çıkar FT elinde yok olacak
Adam kötü çıkar FT transfer edeceğin adama bilmem ne .
Adam kötü başlar ıyi oynamaya doğru gider Ftye rağmen oldu .

FT düşmanlığı bu resmen tamam sevme gitsin diyin ama bu muhalefetlik nedir ya ortada hiç birşey yok sadece düz yukarıda yazdığım gibi.

Tamam FT gitsin artık eskisi gibi değil psv maçından sonra bende savunmayacagim dedim bi değişim yapılacaksa hocadan başlansın ama böyle mı olacak ? Bu davranış biçimi senle alakalı değil genel ft düşmanlarının durumu hoş mu yani galatasaraya ne yararı var bu mesajların varsa aydınlatin bende sizin yolunuzdan gideyim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapmayın arkadaşlar recep sen bari yapma gözünüzü seveyim .

Adam ıyi çıkar FT elinde yok olacak
Adam kötü çıkar FT transfer edeceğin adama bilmem ne .
Adam kötü başlar ıyi oynamaya doğru gider FT sayesinde oldu .

FT düşmanlığı bu resmen tamam sevme gitsin diyin ama bu muhalefetlik nedir ya ortada hiç birşey yok sadece düz yukarıda yazdığım gibi.

Tamam FT gitsin artık eskisi gibi değil psv maçından sonra bende savunmayacagim dedim bi değişim yapılacaksa hocadan başlansın ama böyle mı olacak ? Bu davranış biçimi senle alakalı değil genel ft düşmanlarının durumu hoş mu yani galatasaraya ne yararı var bu mesajların varsa aydınlatin bende sizin yolunuzdan gideyim.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haklısın üstad

Enteresan bi herif.

Fatih Terim adlı futbol katilinin son kurbanı olacak oyuncu.

Erken tabi yorumlamak icin. Sonucta rakibimizde cok iyi bir ekip degil, fizik gucu yuksek ve agresif bir takimdi.

+'lar:

* topla iyi (birkac kez kontrol edemedi ama bunu kaza olarak yorumlayalim)
* Ofansif yonu fena degil
* hizli (yani ideal diyelim)
* kondisyonu yerinde ve temposunu iyi ayarliyor (aktif dinlenme)

-'ler:

* defansif yonu bence iyi degil, eksigi cok (pozisyon, markaj, bire-bir vs..)
* geriye donusleri aksatiyor
* pas tercihleri hep ayni; ya geriye ya da en yakinindaki arkadasina tek pas oynuyor. Uzun oynama veya verkac gibi varyasyonlari goremedim

zamanla eksiklerini giderip daha da etkili olacagini dusunuyorum gunun sonunda genc sayilabilecek bir yasta. Ilk mac icin olumlu diyebiliriz ama bazi temel eksiklikleri goze carpiyor.

Son düzenleme:
potansiyeli var
iyi bir hocayla hemen çalışmalı yoksa hayatı kayar

Rakip cok kötüydü. Saglam takimlara karsi nasil oynuyor ona bakmak Lazim. Ama bana sanki biraz yavas geldi. Hizli oyuncu sandim

Geri
Üst Alt