#93 Sacha Boey

Çok koşuyor top kaptırınca bırakmıyor acayip hızlı geri dönüyor o yönünü çok beğendim cigersiz gibi koşuyor sürekli ancak bazı eksikleri var 20 yaşında.

gelen tek topu önüne almada sorunları var bunu çalışarak çözebilir bunun dışında ters ayağını iyi kullanmalı özellikle içeri devrildiği pozisyonlarda. savunmada ise köşelerde arkası dönük rakibe çok kontrolsüz geliyor bu da çokça faule sebebiyet verebilir ki hepsi tehlikeli bölge diye tabir edebileceğimiz yerler. hala zamanı var ama çalışkan çocuk belli.

Fıstık gibi transfer cidden. Genç yaşına rağmen Ligue 1 tecrübesi var, Defansta sağlam duruyor ve temposu çok yüksek bir oyuncu. Eksikleri elbette var özellikle top kontrolünü geliştirmesi gerekli ama o kadarda olur. Muhtemelen Boey'den ciddi bir kazanç elde edebiliriz çünkü modern bir oyuncu.

Ben f/p olarak beğendim bu adamı

şener,linnes,yedlin rakip sol açıkla birebir kalınca eyvah diyodum,boey dedirtmiyo bu iyi bişey

hücumdada verimli,ftye uymazsa daha iyi olur diyicem ama zamanla her aldığı topu sağ stopere dönüp terimballa bağlamasından da çekinmiyo değilim

O koridorda yine tek kaldı. O yüzden önünde orjin bir sağ kanat ile oynarsa şu ankinden çok daha iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.
Ama şu haliyle bile epey iyi.

Ardaya gorerek al da at dedi ama arda bey kaleciye geri pas attı. Biraz kullanabilmek daha iyi işler yapar

Geri
Üst Alt