Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.233
- 5.095
- 673
Herkes yedlin iyi diyor umarım bozmaz burda yazılacakları tahmin edebiliyorum çünkü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli aradan sonra dönsun, simdilik yedlin idare ediyor. Iyice iyileşsin
tutturduk derken sakat mı çıktı![]()
Tribini boeye veya tam iylesmeden en zor maclardan marsilya deplasmaninda 11e koyana et kardes. Bana ne trip atiyonSezonu kapatsin bence iyice dinlenmis olur.
Herif sakatliktan yeni çıkmışken oynattığı gene sakatlandı. Temposu yüksek mcuadlee gücü olan bir maçtı üstelik. Bunun sebebi alternatifli bir kadro yapamamamiz. Geçen sene bu yüzden gitti. Yedlin daha yeni yeni form tuttu mesela. Yedek oyuncuların form tutamamasinin sebebi ne onu bulmak laxim.tutturduk derken sakat mı çıktı![]()
tam iyileşmeden velodrome cehenneminin ortasına attık adamı bacağı sarılıydı resmenAdale sakatlığı geçirip de bu kadar uzun süre sonra hala dönememesi normal değil
Boeye attim zaten.11 koyanla alakasi yok bi kere orayi bi gecelim.Tribini boeye veya tam iylesmeden en zor maclardan marsilya deplasmaninda 11e koyana et kardes. Bana ne trip atiyon
Acilen Boey nefretinden kurtulman lazim kralBoeye attim zaten.11 koyanla alakasi yok bi kere orayi bi gecelim.