#93 Sacha Boey

Milli aradan sonra anca döner gibi. Daha saglam dönecekse sikinti yok. Roselle gayet iyi idare ediyor

Saracchi den sonra bu adamı da kaybetmek bizi zora sokar. Pva ve Yedline kalırsak işimiz yaş.

Aslinda sacha boeyden olumlu haberler alacagimiz günlerdeyiz.su an idmanlara cikmasi gerekiyor. En kötü 5 kasim itibariyle iyilesmis olur diye düşünüyorum.🙂

Ne zaman antrenmana çıkacak acaba Boey ? Bence oynamaya çalıştığımız oyunu doğrudan değiştirebilir, Yedlin 'den hiçbir hücum katkısı alamıyoruz çok dar bir alanda oynuyor PvA desen zaman üstüne yorum yapmaya bile gerek yok

Artık bir an önce dön Boey resmen takımın en iyi transerlerinden biri daha doğru düzgün yararlanamadık

Ne zaman antrenmana çıkacak acaba Boey ? Bence oynamaya çalıştığımız oyunu doğrudan değiştirebilir, Yedlin 'den hiçbir hücum katkısı alamıyoruz çok dar bir alanda oynuyor PvA desen zaman üstüne yorum yapmaya bile gerek yok

Artık bir an önce dön Boey resmen takımın en iyi transerlerinden biri daha doğru düzgün yararlanamadık
kaleye gelen 3 toptan 5'i gol oluyor ya oynasa noluuur oynamasa nolur :/

Fb macinda oynayacaksa, 3 ay sakat kalmis olacak. Arada bir marsilya macini saymazsak.

Adami sakat sakat marsilya macinda oynatirsan olacagi bu. Neymis bi futbolcu ben sakatim demezmis oynarmis gerekirse igne ile filan. Kafaya bak ulan😂 sevmezmis ben sakatim.diyen oyuncuyu. Adamlari böyle böyle sakatliyor iste bu fatih terim

belliydi böyle olacağı. adamın maçı marsilya maçında mumyalanmış gibiydi.

Adami sakat sakat marsilya macinda oynatirsan olacagi bu. Neymis bi futbolcu ben sakatim demezmis oynarmis gerekirse igne ile filan. Kafaya bak ulan sevmezmis ben sakatim.diyen oyuncuyu. Adamlari böyle böyle sakatliyor iste bu fatih terim
Ekibimiz maalesef 1980lerin kafasıyla yönetiliyor. Avrupa'da oyuncu ben oynamak istiyorum dese bile en ufak risk varsa oynatilmazken biz sakat sakat oynasın istiyoruz.

Geri
Üst Alt