Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.922
- 39.715
- 2.953
Milli aradan sonra anca döner gibi. Daha saglam dönecekse sikinti yok. Roselle gayet iyi idare ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni bu güzel düşüncelere iten güvenilir haber kaynağı nedir üstadAslinda sacha boeyden olumlu haberler alacagimiz günlerdeyiz.su an idmanlara cikmasi gerekiyor. En kötü 5 kasim itibariyle iyilesmis olur diye düşünüyorum.![]()
Olmazkronik oyuncunlardan hayır gelmez, devre arasinda fransa köyüne geri yollanmali
kaleye gelen 3 toptan 5'i gol oluyor ya oynasa noluuur oynamasa nolur :/Ne zaman antrenmana çıkacak acaba Boey ? Bence oynamaya çalıştığımız oyunu doğrudan değiştirebilir, Yedlin 'den hiçbir hücum katkısı alamıyoruz çok dar bir alanda oynuyor PvA desen zaman üstüne yorum yapmaya bile gerek yok
Artık bir an önce dön Boey resmen takımın en iyi transerlerinden biri daha doğru düzgün yararlanamadık
Maalesef haklısın reis, Beşiktaş 'ın 3 tane isabetli şutu varmış 2 tanesi gol oldu Kayserispor maçı yine öyle Kayseri 4 isabetli şutu var 3 gol atmışkaleye gelen 3 toptan 5'i gol oluyor ya oynasa noluuur oynamasa nolur :/
Ekibimiz maalesef 1980lerin kafasıyla yönetiliyor. Avrupa'da oyuncu ben oynamak istiyorum dese bile en ufak risk varsa oynatilmazken biz sakat sakat oynasın istiyoruz.Adami sakat sakat marsilya macinda oynatirsan olacagi bu. Neymis bi futbolcu ben sakatim demezmis oynarmis gerekirse igne ile filan. Kafaya bak ulansevmezmis ben sakatim.diyen oyuncuyu. Adamlari böyle böyle sakatliyor iste bu fatih terim
Maalesef öyle, birde cikip aciklama yapiyor öyle dememeli oynamali filan diye. Acayip birsey yawEkibimiz maalesef 1980lerin kafasıyla yönetiliyor. Avrupa'da oyuncu ben oynamak istiyorum dese bile en ufak risk varsa oynatilmazken biz sakat sakat oynasın istiyoruz.