#93 Sacha Boey

Ekibimiz maalesef 1980lerin kafasıyla yönetiliyor. Avrupa'da oyuncu ben oynamak istiyorum dese bile en ufak risk varsa oynatilmazken biz sakat sakat oynasın istiyoruz.
fm22'de liverpool'la maçım vardı newcastle'ı yönetiyorum. saint maximin sakatlandı maçtan 1 gün önce, sakatlığı da cok hafif 1 haftalık falan sakatlık. İğneyle oynat seçeneğine bastım oyuncu iğne olmayı reddetti, üstüne de geldi şikayet etti sağlığım önemli vs diye. şu oyunda ki yapay zeka (veya her neyse) daha akıllı bizim ekipten

Koskoca kulübün hocası var doktoru var yönetimi var ama onlar susunca oyuncu kendisi açıklama yapmış sakatligiyla ilgili

biri bu çocuğu galatasaray teknik ve sağlık heyetinin elinden kurtarsın. iyice müzmin sakata çevirdiler

aciklama yapmis

"Dear supporters, I'm writing to you tonight to talk about my current situation and my absence from the pitch… As you know, my injury prevents me from being with the team and to proudly defend Galatasaray’s colors. It’s not an easy time for me but I'm learning from this experience. I’m doing everything possible and working hard every day to come back as soon as possible. I have only goal in mind: to be back on the pitch in front of all of you and to help the team to achieve its goals.#pépère#illefallait💛❤️"

Sevgili taraftarlar, bu akşam sizlere şu anki durumumu ve sahadaki eksikliğimi anlatmak için yazıyorum... Bildiğiniz gibi sakatlığım takımda olmamı ve Galatasaray'ın renklerini gururla savunmamı engelliyor. Benim için kolay bir zaman değil ama bu deneyimden öğreniyorum. Mümkün olan her şeyi yapıyorum ve mümkün olan en kısa sürede geri dönmek için her gün çok çalışıyorum. Aklımda tek bir hedef var: hepinizin önünde sahaya geri dönmek ve takımın hedeflerine ulaşmasına yardımcı olmak.

Nasil bi kulup ki oyuncunun sakatligiyla ilgili bi aciklama yapamiyor :/

Oyuncu psikolojisini sağlığını kendi menfaati için hiçe sayan teknik ekiple planlamalardan planlamalara koşuyoruz. Oh orama da planlama burama da planlama.

Yalnız var ya Boey 'in başına böyle bir iş geleceği belliydi, resmen söyleye söyleye nazar ettik Boey 'e

bizim sağlık ekibi ne zaman kovulacak acaba, sakatlanan geri dönmüyor. Bu kadar çöp bir ekip olamaz.

Nasıl bir teknik ekip, antreman sistemi, sakat oyuncuya bakışı ve sağlık ekibi varsa, 20 yaşındaki adamın adelesi bile iyileşmiyor bir türlü. Falcaonun günahını almışız, 20 yaşındakini bu hale düşürdülerse 40 yaşındaki falcaonun sürünmesi normalmiş.

Ya da gitti kronik sakat adamı aldılar yine. Sinyorun transferlerine göz atalım: boey sakat (kronik geldi yada hale getirildi) - pva oynadığı oyun ortada, takılıyor işte - aytaç durumu ortada sıfır katkı - halil yabancı sınırı olmasa yüzüne bakmazsın, vasat - alparslan eh işte tuttu diyelim - cicaldau nazarlardan korunsun - morutan iyi, onu da becali zorla verdi, yenik durumdayken dahianece oyundan çıkarılıyor, gülermisin ağlarmısın - barış alper çok da ahım şahım değil zaten 10 dk oynuyor - nelson iyi arada saçmalasa da. Başarı oranı 4/9. Tamam fazla bonservis verilmedi ki o da yönetimin başarısı, ama katkı alamadıktan sonra neye yarar. Yıllardır Oyuncular değişse bile takımdaki sistemsizliğe, mental bozukluğa ve kırılganlığa girmiyorum bile.

FT falcao'da olduğu gibi bu kardeşimizi de mesleğinden soğutmuş olabilir gencecik yaşında. yarın öbür gün izleriz baska kulüplerde taş gibi oynar

Geri
Üst Alt