#93 Sacha Boey

Kariyer maçıydı bence. Çok büyük oynadı.
Valencia'ya adım attırmadı.
Sonra King'i aldılar o da 1 kere bile geçemedi.

Rakipler bu adamın kanattan gelince rahatlıyorum, Boey karşısındaki herifi geçirmez diyorum ve geçirmiyor da. Karşısındaki kanat oyuncusuna o kadar yakın oynuyor ki nefes aldırmıyor adeta. Düşünün bu temaslı oyunu bizim lig gibi en ufak temasta faul çalınan ligde başarıyla oynuyor.

Pozisyonun birinde valenciaya izin verdi gitsin biraz diye sonra gidip aldı :ROFLMAO: King ile de iyi t geçti 25 milyonun aşağısında ancak ayakkabılarını alabilirler.

25-30 artık ne kadarlık teklifin okey olduğunu düşünüyorlarsa bizimkiler ki bu en az 25m Euro olmalı bence.

1 kuruş altına satılmamalı, verecekler köpek gibi o parayı. Bu adam Udinese’de orda burda falan olsa dünyanın parası konuşuluyordu şimdi, lamı cimi yok

25-30 artık ne kadarlık teklifin okey olduğunu düşünüyorlarsa bizimkiler ki bu en az 25m Euro olmalı bence.

1 kuruş altına satılmamalı, verecekler köpek gibi o parayı. Bu adam Udinese’de orda burda falan olsa dünyanın parası konuşuluyordu şimdi, lamı cimi yok
Kesinlikle öyle ya. Ligin popülerlik seviyesinin yüksek olmaması elimizdeki kaliteli adamların ucuza gitmesine sebep oluyor. Kim Min Jae'nin iyi performans sergilemesi iyi oldu. Vitrinimizi biraz daha sağlamlaştırmalıyız artık. Türk takımlarından giden ya leş atıyor ya da fena olmasa da beklentinin altında kalan bir performans gösteriyor. Bu yüzden kimse risk alıp yatırım yapmak istemiyor bizim ligin topçularına.

Kesinlikle öyle ya. Ligin popülerlik seviyesinin yüksek olmaması elimizdeki kaliteli adamların ucuza gitmesine sebep oluyor. Kim Min Jae'nin iyi performans sergilemesi iyi oldu. Vitrinimizi biraz daha sağlamlaştırmalıyız artık. Türk takımlarından giden ya leş atıyor ya da fena olmasa da beklentinin altında kalan bir performans gösteriyor. Bu yüzden kimse risk alıp yatırım yapmak istemiyor bizim ligin topçularına.

Maalesef öyle.

Bu sezon yaptığımız transferlerle Avrupa kupalarında olmamamıza rağmen oyuncularımız Avrupa piyasasında baya baya göz önündeydi sanki. Çok ama çok fazla teklif geliyordur yazılı/yazısız. Sosyal medyada bile bir çok yabancı futbol sayfalarından, Scouting/Analiz paylaşımları yapan yabancı sayfalardan kanallardan, yabancı taraftarlardan falan çokça Boey, Nelsson videoları, floodları gördüm.

Eğer iyi kadro, istikrarlı bir yapı hedefliyorsak ki öyle kesinlikle, tok satıcıyı oynamamız gerek biraz. Fazladan 2m Euro bile koparsak tertemiz para bizim için, sonra ki satıştan %5 pay bile koparsak muazzam iş.

Ligin marka değerinin ben yakın gelecekte asla artacağını düşünmüyorum ama bizim kulüp özelinde Avrupa piyasasında çok değerli noktalara çıkacağımızı öngörüyorum çok yakın gelecekte.

Sosyal medya gucumuzu baya hissettirdik dün gece. Yabancı basın fav ve rt gucumuzu kullanmak icin bir cok bir futbolcumuzun reklamini yaptı, daha dogrusu yapmak zorunda kaldı.

Boey yuksek ihtimal epl yapacaktir

Umarım güzel bedelle gider bizde onu iyi anariz hem bunları yapmamız lazım hem de ne olur ne olmaz bu kadar sükse yapmisken değerlendirmek lazım

Marcao'yu satarken Nelsson'u ikna edip gelen teklifleri reddetmiştik. Eğer şimdi Nelsson'u satacaksak Boey'i de aynı şekil ikna edip bir sezon daha tutabiliriz belki. Hem Nelsson hem Boey'in gidişi müthiş bir para getirecek olsa da savunma uyumu için çok kötü olur.

Marcao'yu satarken Nelsson'u ikna edip gelen teklifleri reddetmiştik. Eğer şimdi Nelsson'u satacaksak Boey'i de aynı şekil ikna edip bir sezon daha tutabiliriz belki. Hem Nelsson hem Boey'in gidişi müthiş bir para getirecek olsa da savunma uyumu için çok kötü olur.
kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez

Maalesef öyle.

Bu sezon yaptığımız transferlerle Avrupa kupalarında olmamamıza rağmen oyuncularımız Avrupa piyasasında baya baya göz önündeydi sanki. Çok ama çok fazla teklif geliyordur yazılı/yazısız. Sosyal medyada bile bir çok yabancı futbol sayfalarından, Scouting/Analiz paylaşımları yapan yabancı sayfalardan kanallardan, yabancı taraftarlardan falan çokça Boey, Nelsson videoları, floodları gördüm.

Eğer iyi kadro, istikrarlı bir yapı hedefliyorsak ki öyle kesinlikle, tok satıcıyı oynamamız gerek biraz. Fazladan 2m Euro bile koparsak tertemiz para bizim için, sonra ki satıştan %5 pay bile koparsak muazzam iş.

Ligin marka değerinin ben yakın gelecekte asla artacağını düşünmüyorum ama bizim kulüp özelinde Avrupa piyasasında çok değerli noktalara çıkacağımızı öngörüyorum çok yakın gelecekte.
Ama Avrupa'da olmadığımız bir yılda böyle adamları getirdiğimiz için o paylaşımlar biraz. Avrupa'da olsak daha normal karşılanabilirdi böyle bir kadro mesela ama böyle bir sezonda olunca yabancı basın için de magazinel bir tarafı oldu işin. O scout sayfalarını ise değerlendirmeye almaya bile gerek yok bu konuda çünkü Norveç 2. ligindeki adamı da değerlendiriyor çoğu manyak scout sayfası.

Önemli olan senin de dediğin gibi tok satıcı işini halledip en azından Fener ve Beşiktaş'ın yaptığı satışları yapabilmek. Kıçıkırık topçularına öyle methiyeler düzüyorlar ki, ve adamlar vasata alıştığı için bu yorumların hepsi içten oluyor genelde, piyasalarını yükseltiyorlar. Ama biz öyle yapamayız işte. Bizim başarılı olmamızın sebebi objektif bir taraftara ve kulüp yapısına sahip olmamız. Ama objektif olunca da Twitter'a "Kazımcan 15 milyon euroya Luton istiyormuş" tarzındaki tweetleri yazmıyoruz onlar gibi.

Yani ya objektif olup başarı sağlayacağız ya da kendi topçumuzu kim olursa olsun gereksiz parlatıp para kazanacağız fakat rakiplerimizin gerisine düşeceğiz. Ben 15'e satacağımız topçuyu 12'ye satalım ama başarıya devam edelim derim.

Karsisinda kim olursa olsun bocek gibi eziyor adeta. Ilk hazirlik maclarinda izledigimde bile cok ayri bir cevher oldugunu anlamistim bu elemanda. Su haliyle ligin en degerli oyuncusu bence.

bile bile challenge yaptı 1-2 kez valenciaya 1 kezde king'e.
kahkaha attırıyor rakip solu umarım rakibin güçlü olduğu taraftır diye rakip analizi yapıyordum hep nasıl olsa @Mustafa Ünal üstadın dediği gibi boey rakiplerini BÖCEK gibi ezdiği için.

vallahi boeyyide nelssonuda tutarim clde görmek isterim.

bu kadro zaten cok cok iyi, 10 nr dybala olur 8e renato sanchez, ve birtane sol bek guerreiro olabilir. bitti gitti.

Geri
Üst Alt