#93 Sacha Boey

Bence de gidecek, gitmek istemesi de çok doğal

Nelsson'u mesela tutsak tutarız, ancak ona da geçen sezon kolaylık sözü vermişken şimdi önünü açmak güzel olur

Yoksa gençlerimizi iyi tekliflere rağmen hapseden bir kulüp imajı çizersek ileride gelecek gençleri zor ikna ederiz

Euro 22 lira ( şimdilik), bu şartlarda gitmek isteyeni tutma şansı yok

1686007071363.webp

Yayin geliri Lira
Son Sponsor anlasmalarimiz Lira
Bilet ve forma geliri lira.

Bir transfer ve avrupa geliri Euro olmuyor mu?
Sponsorlar yeniden döviz olur varsayımıyla yazdım

Forma geliri döviz. Keza satılan forma değil Nike'ın verdiği para mühim

Matchday ve yayın geliri maalesef döviz değil ama o da ülkenin yasasıyla ilgili

İlk geldiği gün dizindeki yara izine baktım, birde oyununa baktım, o iz olmasa bize hayatta gelmezdi onu çok açık demiştim. O yaranın hikayesini bilmiyorum. Aynı durum zaniolo reistede var. 3 takla atmış ferrariler bunlar, güzel bir restorasyonla ikiside eski haline döndüler.

İlk geldiği gün dizindeki yara izine baktım, birde oyununa baktım, o iz olmasa bize hayatta gelmezdi onu çok açık demiştim. O yaranın hikayesini bilmiyorum. Aynı durum zaniolo reistede var. 3 takla atmış ferrariler bunlar, güzel bir restorasyonla ikiside eski haline döndüler.
Yarayla alakası yok yav.

Rennes’de iki sağ bek var önünde, biri de önceki sene kiralık hatta onu tutuyorlar diğeri zaten kaptanları.

Ucuza vermeleri de herhalde spiritüel inançlarından dolayı bir halt olmaz demeleri. Fiziksel bir sorunla ilişkili olduğunu sanmıyorum, geçen sene böyle olgun oynamıyordu ama fiziği yine iyidi.

Brandon Soppy de cerez parasina yollanmis ayni donem. Fransiz takimlari bir enteresan yapabiliyorlar boyle isler. Altyapilari topcu kayniyor, Rennes icin de gecerli bu, sahipleri de milyarder ama yine de yolluyorlar iste

Hamari Traore'nin takimin kaptani olmasiyla da ilgisi vardir elbette

Yarayla alakası yok yav.

Rennes’de iki sağ bek var önünde, biri de önceki sene kiralık hatta onu tutuyorlar diğeri zaten kaptanları.

Ucuza vermeleri de herhalde spiritüel inançlarından dolayı bir halt olmaz demeleri. Fiziksel bir sorunla ilişkili olduğunu sanmıyorum, geçen sene böyle olgun oynamıyordu ama fiziği yine iyidi.
O operasyon konusunda hiç bilgi edinebildin mi adminim? Hep merak etmisimdir, ilk sezonda her maç korkarak izledim bu yuzden

20-25 milyona da satsak yeri dolmayacak gibi hissediyorum. yani tr ligine bu adamdan dominant oynayacak hangi sağ beki getirebileceğiz ki

27 milyon Euro çıkış maddesi var, haber girmiş bazı lüzumsuzlar iyileştirme ve 30 milyon Euro serbest kalma konacak diye yahu zaten 27 milyon Euro hali hazırda, bu memlekette habercilik iyice saçma sapan bir hal almaya başladı.

Geri
Üst Alt