#93 Sacha Boey

Bayern'de biraz kalınlaştırmışlar arkadaşı hatta çok erken kalınlaştırdılar, biz de çırpı bacak görünüyordu bayern'de biraz iri yarı boey oldu. Bazı oyunculara hiç yaramıyor şu oklava yutma görüntüsü.

H.g ahbap eski motivasyonunu saglayamayip salarsin diye seni istemiyordum.Utandirmani dilerim

Gittiğinden beri değişen şeylerden biri, hocanın -mecburen- beklerden artık daha insana yakın performans talep ediyor oluşudur. Sacha' nın maç içi ortalama konumu rakip yarı sahaya tekabül ediyor, rakip takımların her hızlı geçişinde sağbek ve stoper mevkilerine bir 100 m. atleti gibi dönüp cerrahi müdahaleler yapması gerekiyordu. Bunu başkası yapamadı, kendisi de yapamaz artık ki futbolun gerçeklerini bu denli zorlamanın da manası yok zaten. Dolayısıyla ileri çıkışlarında beynine daha fazla kan gideceği için daha verimli olacağını da umuyorum.

Sallai özverili ve profesyonel gayretiyle her türlü takdire şayan bir oyuncumuz olsa da topla rakibin arasına vücudunu koyarak topu tutup öne hareketlenme, pozisyon alma, müdahale zamanlaması gibi parametrelerde Sacha' nın kalemi değil. Sağbekin yanı sıra kanat, sağ-sol iç, forvet arkası, hatta gerektiğinde santrfor pozisyonlarında rotasyon oyuncusu olarak epey süre bulacaktır yine...

İstediğiniz kadar güzellemeye çalışın, kendisinin gidiş süreci, gittikten sonraki tavırlarından sonra geri almak nereden bakarsanız bakın mide bulandırıcı. Yüzsüzlük sorun değil diyen teknik sorumlu ve kulüp başkanı bağrına bassın. Ben bayernine döndüğünde mutlu olacağım. 121 yıllık camiayla alay edilmesi bir tek bana dokunmuyordur eminim. Bir de ödül vermişler cl listesine yazıp. Ne olacak iyi oynasa? Bayern için oynayacak tekrar goze girmeye oynayacak

İstediğiniz kadar güzellemeye çalışın, kendisinin gidiş süreci, gittikten sonraki tavırlarından sonra geri almak nereden bakarsanız bakın mide bulandırıcı. Yüzsüzlük sorun değil diyen teknik sorumlu ve kulüp başkanı bağrına bassın. Ben bayernine döndüğünde mutlu olacağım. 121 yıllık camiayla alay edilmesi bir tek bana dokunmuyordur eminim. Bir de ödül vermişler cl listesine yazıp. Ne olacak iyi oynasa? Bayern için oynayacak tekrar goze girmeye oynayacak
Sallai’yi kaybetmeyiz de akıllıca kullanmanın bir yolunu buluruz umarım

Haklisin. Her ne kadar en favori futbolcular listesinde olmasa da, iyi yandan bakarsan, 8cardi' den daha profesyonel mesela. Bir de ayni gunahsizlik standardini kime uygulasak elde kalir. Tupcu' nun pesinden CL' de bizi birakip milli takima giden sonra tupcu tarafindan kovulan Fatih Terim, transferin son gunlerinde giden Arda, Inter' e bonservissiz giden Okan. Her zaman tekrar sans vermek lazim kisaca.

Yerin kac tane adam alindi yeri dolmadi ama bizim taraftarimiz begenmiyor ilginc.25 yasinda bizim gibi takimlar icin cok iyi yas grubu.

Maça hükmediyordu yemin ederim 2023 yılında. Takıma dinamizm ve tempo kazandırıyordu. Galatasaray tarihine baktığımda bu kadar maçı domine eden bir sağ bek performansı izlememiştim son yıllarda.

Bu kadar Boey'e nasıl doldun anlamadım.Bugüne kadar en büyük bedeli aldın cebe indirdin,ki gitmeden etinden sütünden faydalandın.Gitti .Bayern'de tutunmak istedi ,şansı sakatlığı, tutunma olayı yaver gitmedi. Mütemadiyyen sen o aldığın 30 u çarçur ettin ,heba ettin ve sağbekten hiç verim alamadın ve sürekli Boey Boey dedin ama o sen sattığın için planları arasında yoktun ve sana doğal olarak burun kıvırdı " bence senin takıldığın husus burada başladı zannımca" Hocam hiçbir futbolcuya"ki satmış olduğun" jokey misali hükmedemezsin ki.Yat diyeceksin yatacak kalk diyeceksin kalkacak.Bu süreçte ne sen mutlu oldun ne o mutlu oldu.Aşkı parlatmak adına win win bir hamle yapıldı.olur olmaz onu zaman gösterecek.Bu bağlamda esas yapman gerekenler ,tartışmamız gerekenler "yeni Boey'leri getirmekti ,sen esas kulüp olarak bunda tökezledin,iş bilmezlik yaptın.
Senin esas takılman gereken nokta burası olmalı.Boey sadece bir figür.Sen deli paralara inanılmaz hatalar yaptın.121 yıllık camia ,sattığı adamın yerine adam koyamayıp tekrar başa dönme kısır döngüsünü yaşıyor ise en büyük olay burada esasında.

Geri
Üst Alt