Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.678
- 21.759
- 2.643
bayernin sağ bekini çektik vay be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kimseyi Galatasaraysızlık ile sınamasınSaçı mı dökülmüş aslanın
Sallai’yi kaybetmeyiz de akıllıca kullanmanın bir yolunu buluruz umarımİstediğiniz kadar güzellemeye çalışın, kendisinin gidiş süreci, gittikten sonraki tavırlarından sonra geri almak nereden bakarsanız bakın mide bulandırıcı. Yüzsüzlük sorun değil diyen teknik sorumlu ve kulüp başkanı bağrına bassın. Ben bayernine döndüğünde mutlu olacağım. 121 yıllık camiayla alay edilmesi bir tek bana dokunmuyordur eminim. Bir de ödül vermişler cl listesine yazıp. Ne olacak iyi oynasa? Bayern için oynayacak tekrar goze girmeye oynayacak
Haklisin. Her ne kadar en favori futbolcular listesinde olmasa da, iyi yandan bakarsan, 8cardi' den daha profesyonel mesela. Bir de ayni gunahsizlik standardini kime uygulasak elde kalir. Tupcu' nun pesinden CL' de bizi birakip milli takima giden sonra tupcu tarafindan kovulan Fatih Terim, transferin son gunlerinde giden Arda, Inter' e bonservissiz giden Okan. Her zaman tekrar sans vermek lazim kisaca.İstediğiniz kadar güzellemeye çalışın, kendisinin gidiş süreci, gittikten sonraki tavırlarından sonra geri almak nereden bakarsanız bakın mide bulandırıcı. Yüzsüzlük sorun değil diyen teknik sorumlu ve kulüp başkanı bağrına bassın. Ben bayernine döndüğünde mutlu olacağım. 121 yıllık camiayla alay edilmesi bir tek bana dokunmuyordur eminim. Bir de ödül vermişler cl listesine yazıp. Ne olacak iyi oynasa? Bayern için oynayacak tekrar goze girmeye oynayacak
Bu kadar Boey'e nasıl doldun anlamadım.Bugüne kadar en büyük bedeli aldın cebe indirdin,ki gitmeden etinden sütünden faydalandın.Gitti .Bayern'de tutunmak istedi ,şansı sakatlığı, tutunma olayı yaver gitmedi. Mütemadiyyen sen o aldığın 30 u çarçur ettin ,heba ettin ve sağbekten hiç verim alamadın ve sürekli Boey Boey dedin ama o sen sattığın için planları arasında yoktun ve sana doğal olarak burun kıvırdı " bence senin takıldığın husus burada başladı zannımca" Hocam hiçbir futbolcuya"ki satmış olduğun" jokey misali hükmedemezsin ki.Yat diyeceksin yatacak kalk diyeceksin kalkacak.Bu süreçte ne sen mutlu oldun ne o mutlu oldu.Aşkı parlatmak adına win win bir hamle yapıldı.olur olmaz onu zaman gösterecek.Bu bağlamda esas yapman gerekenler ,tartışmamız gerekenler "yeni Boey'leri getirmekti ,sen esas kulüp olarak bunda tökezledin,iş bilmezlik yaptın.İstediğiniz kadar güzellemeye çalışın, kendisinin gidiş süreci, gittikten sonraki tavırlarından sonra geri almak nereden bakarsanız bakın mide bulandırıcı. Yüzsüzlük sorun değil diyen teknik sorumlu ve kulüp başkanı bağrına bassın. Ben bayernine döndüğünde mutlu olacağım. 121 yıllık camiayla alay edilmesi bir tek bana dokunmuyordur eminim. Bir de ödül vermişler cl listesine yazıp. Ne olacak iyi oynasa? Bayern için oynayacak tekrar goze girmeye oynayacak