#94 Cédric Bakambu

Henüz tam adapte olamadı, ya da yerini mi bulamadı bilmiyprum
Ama en azından gayretli, istekli
Nedense onun da zamanı gelecekmiş gibi hissediyorum

Koca Gs ın ikinci forvetleri bakambu ve halil yakışmıyor hiç ilk geldiğinde bende ümitliydim bursaspor dönemi gibi performans bekledik ama balon çıktı devre arası Gs yakışır bir yedek forvet gelir umarım mustafa muhammed bunlardan 40 kat daha iyidi

Olmadı tutmadı bizde devre arası ıcardi olmadığında işimizi görecek birisi alınmalı

Oyuncu değişikşiği ve icardi tedavi olurken 10
Kişi olduğumuz anda sarı kart gördü ki o faulle çok doğru iş yaptı, kafa var çocukta golcü bu süre alıp gol atmalı, tr kupa çok işe yarayacak

İcardi gibi bir makinanın ardında beklemek kolay değil istekli gözüktü penaltı kazandığımız duran topu ustaca kazandirdi faulü ...

Bosuna elestiriliyor.

Adamin hic oynadigi yok, yani hic oynamiyor. Kac macta bir son bolumde oyuna aliniyor orada da kendini dusunuyor ister istemez cunku kendini gostermek istiyor. Peki neden? Cunku fark yaratip bir daha ki macta daha fazla sure almak icin. Yarin Halil'de girse o da aynisini yapacak. Bazi oyunculari hic kullanmazsan adam ilk once kendine oynamaya baslar bu isler boyledir. Dogrusu bu demiyorum ama futbolcu olaya boyle bakar cogu zaman.
Son 3-4 sayfadaki en iyi yorum.
Adam 2-3 maçta bir 10 dakika süre zor buluyor onda da kendini göstermeye ben de formayı hak ediyorum demek için birşeyler sunmaya çalışıyor doğal olarak.

Arablar neden oynatmadan yolladi bu herifi ya bilen var mi

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Mostafa mohammed gerizekalısı bayern e karşı şampiyonlar Ligi'nde oynamak varken fransa Fransa diye yırtındı aptal. Bakambu falan uğraşmazdik

Bu çakma bakambu heralde. Orjinali böyle değildi iyi iş çıkarılmamış

Geri
Üst Alt